Fotbalistul Florinel Coman și-a botezat fetița. Ioana a alăptat-o pe Kasia chiar în biserică!

Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru fotbalistul Florinel Coman! Ex-favoritul lui Gigi Becali de la FCSB și-a botezat fetița, pe micuța Kasia, într-un cadru restrâns. Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, spre surprinderea tuturor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fotbaliștii aleg să devină tătici de tineri! La 24 de ani, Florinel Coman se poate lăuda deja cu această realizare. În acest an, soția lui, Ioana, a adus pe lume o fetiță pe care cei doi au numit-o Kasia. 

Florinel Coman, botez discret pentru fiica lui

Deși toată lumea se aștepta ca Florinel Coman să organizeze, cu surle și trâmbițe, un botez pentru fetița lui, fotbalistul roș-albaștrilor a optat pentru un eveniment restrâns. La botezul Kasiei au participat familiile celor doi, a lui și a Ioanei, nașii, desigur, dar și câțiva prieteni foarte buni. 

Tema evenimentului a fost all-white, ceea ce a presupus că toți invitații au respectat codul vestimentar ales de Coman și Ioana și au purtat ținute albe, în întregime. 

Nașii micuței au fost nimeni alții decât fotbalistul Denis Drăguș, bunul prieten al lui Florinel, alături de soția sa, Vanessa. La eveniment, soția lui Florinel Coman, Ioana, a fost mult mai activă în social media decât fotbalistul. Aceasta a postat mai multe imagini și, astfel, urmăritorii celor doi au putut vedea cum a decurs totul. 

Pentru ziua cea mare, Ioana a ales să poarte o rochie lungă, albă, cu motive din dantelă și cu o crăpătură generoasă în partea din față. În picioare, soția lui Florinel Coman a purtat o pereche de cizme lungi, asortate rochiei.

Soția lui Florinel Coman și-a alăptat fiica în biserică

Decolteul a fost, de departe, piesa de rezistență! Nu doar că a făcut-o pe tânăra mămică să arate foarte sexy, dar i-a fost acesteia și extrem de practic. 

Citește și - Topul fotbaliștilor români care au condus fără permis. Unul a mers 17 ani fără carnet!

La un moment dat, Ioana a fost nevoită să o alăpteze pe Kasia în biserică și, alături de Florinel Coman, s-a și imortalizat momentul emoționant. Cu pofta de lăptic a bebelușilor nu te pui! În ceea ce privește machiajul, Ioana a optat pentru ceva discret, în nuanțe de roz, iar părul lung l-a purtat cu bucle lejere.

Florinel Coman a îmbrăcat o cămașă stil tunică și o pereche de pantaloni albi, asortându-se cu mămica! 

Nici nașii nu s-au lăsat mai prejos. În ciuda frigului de afară, nașa Vanessa a purtat o salopetă lungă, evazată, fără bretele sau mâneci, iar Denis Drăguș, la fel ca în cazul lui Florinel Coman, a purtat o cămașă și o pereche de pantaloni. 

Florinel Coman și Ioana, alături de nașii Kasiei
Florinel Coman și Ioana, alături de nașii Kasiei

Ioana, una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști români

De câțiva ani buni, Florinel Coman se iubește cu Ioana, iar cei doi formează un cuplu extrem de puternic. Nu în urmă cu mult timp, s-au și căsătorit civil, chiar înainte ca șatena să aducă pe lume primul lor copil, pe Kasia. 

De-a lungul timpului, Ioana Coman, fostă Timofeciuc, a fost încadrată în topul celor mai sexy iubite/soții de fotbaliști români. 

Motivul? Posteriorul care ar putea să o facă invidioasă chiar și pe Kim Kardashian! Nici la capitolul naturalețe nu stă rău deloc. Ioana nu are silicoane, căci Mama Natură a înzestrat-o deja cu un bust generos. Nu își vopsește părul, iar cele mai multe dintre aparițiile sale sunt fără machiaj, mai ales în social media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net