Fotbalistul Nana Falemi vrea să joace în filme! La ce actor a apelat pentru un rol? „Îmi place enorm!”

#Exclusiv Click!

Fostul mijlocaş al Stelei şi al naţionalei Camerunului, Nana Falemi, se reprofilează?! Acesta și-ar dori să joace în filme, pe modelul ex-dinamovistului Cristi Pulhac. Are și un actor favorit, pe Pavel Bartoș, care l-a dat gata cu ultimul său film „Ramon”.

Nana Falemi, fostul jucător exotic din echipa Stelei, este în prezent antrenor la FC Nana Juniors, propria sa academie de fotbal, unde adoră să-şi petreacă timpul alături de copii, pe care îi inițiază în tainele sportului cu balonul rotund.

Retras din activitate, fostul mijlocaș al Stelei, are acum timp și pentru câte o premieră de film. Are și un actor preferat, pe Pavel Bartoș cu care s-a întâlnit, recent, la premiera peliculei „John Wick 4”.

Cei doi s-au salutat cordial, iar Falemi i-a mărturisit prezentatorului de la Pro TV că este topit după ultimul său film, „Ramon”. De altfel, fotbalistul n-ar spune nu, dacă actorul i-ar propune un rol într-un viitor film al său, pe modelul lui Cristi Pulhac, și el cooptat în „Teambuilding” de către BRomania.

Nana Falemi este fan Pavel Bartoș! „Îmi place foarte tare Ramon!”

Știi cum e cu actoria? Niciodată să nu zici niciodată. M-ar tenta un rol într-un film. Oricum, se spune despre noi, fotbaliștii, că suntem și puțin actori, așa că...da, de ce nu?!

Îmi place foarte mult Pavel Bartoș .Ultimul lui film, „Ramon”, mi-a plăcut enorm”, ne-a declarat fostul fotbalist de la Steaua.

Falemi are școală de fotbal:„Primele trei antrenamente sunt de probă”

Fostul mijlocaș al Stelei, Nana Falemi (49 de ani) și-a înființat în urmă cu cinci ani, propria școală de fotbal, FC Nana Juniors. La școala acestuia se pot înscrie copiii talentați, dar și cei din familii mai sărace, defavorizate.

Am o școală de fotbal pentru copii, asta e perioada de primăva în care vin copii la școală. Facem antrenamente după-amiaza în Parcul Herăstrău și în Parcul Tineretului. Mamele, de obicei, își aduc copiii la fotbal. Facem cam două antrenamente pe săpmână.

Sunt copii de la 5 ani la 11 ani, au și antrenor de atletism. În week-end, avem meciuri, copiii merg la competiții. Se plătesc, dar primele trei antrenamente sunt de probă, de cunoaștere. Joacă și cu mine, evident! Sunt antrenor, mangaer, de toate”, ne-a mai spus fotbalistul.

Falemi are încredere în actuala echipă națională a României

Echipa națională are potențial, actualul lot are potențial. Sunt jucători tineri cu foarte mult talent. Am observat multă energie în ultimele lor evoluții și ne dau speranțe că putem să prindem primele două locuri pentru EURO.

Denis Alibec îmi place foarte mult, e un atacant pe care îl admir pentru dăruirea lui, l-am văzut și la Viitorul și cu Steaua. Și îmi place foarte mult George Pușc, e favoritul meu, e maxim!”, a adăugat Falemi.

Falemi Nana N'Gassam este un fotbalist român cu origini cameruneze retras din activitate. Născut în București, la 5 mai 1974, din tată camerunez și mamă româncă, Falemi a jucat pentru echipa națională de fotbal a Camerunului.

Nana Falemi și-a început cariera fotbalistică la Petrolul Ploiești, în vara anului 1999 a semnat cu Steaua București, unde s-a făcut remarcat, însă în iarna anului 2005 a părăsit trupa „roș-albastră” pentru Ergotelis. Fotbalistul a fost, în trecut, căsătorit cu fotomodelul Diana Perniu, însă, cei doi au divorțat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net