Fuego a lansat cel mai emoționant colid de Crăciun. Paul Surugiu cântă Ninge în Rai / Video

Ultima actualizare:

Fuego vine în ajun de sărbători cu un colind cu care sigur va impresiona inimile celor dragi, dar și al celor care îl ascultă de ani buni. Paul Surugiu a lansat Ninge în Rai, iar versurile sunt dedicate tuturor celor care iubesc Crăciunul, tradițiile românești, dar și muzica de calitate.

image

Fuego, Ninge în Rai. O piesă pe sufletul fanilor

Paul Surugiu este fără doar și poate unul dintre cei mai valoroși artiști din România. De mai bine de 20 de ani, Fuego, după numele de scenă al cântărețului, a știut să rămână chiar și printe tinerele generații printre preferințe. 

Melodia Ninge în Rai este o dedicație pentru toți fanii ei. Versurile sunt scrie se Adrian Artene, cu orchestrația lui Alexandru Gorgos.

Fire credincioasă, Fuego a adus în versurile sale credința, iubirea pentru Dumnezeu, pentru părinți, apropiați și pentru sfintele sărbători. Luna decembrie este una emoționantă pentru artistul celebrului cântec „Împodobește, mamă, bradul”, cântată cu Irina Loghin, iar asta pentru că este unul dintre cei mai mari familiști, fiind mereu în sânul celor dragi.

Apreciat de public, Paul Surugiu a strâns vizualizări semnificate cu noul colind Ninge în Rai, care cu siguranță se va auzi în casele tuturor românilor.

Iarnă, rugăciune, tu, albă minune / Ai zăpezi de vis și-un Crăciun promis /Straie de mătase, Dumnezeu îți coase / Și te înfășoară-n broderii frumoase”.

Ninge în Rai cu aripi de înger / Și-adie un colind, leru-i ler / Sfântă-i ninsoarea ce cade-n icoane / Și cei ce zidesc troiene în Cer”.

Paul Surugiu, un ardelean care a cucerit România

Fuego a declarat de nenumărate ori că este iubitor de tradiții, iar de mic copil mergea în colindat. A trăit perioade glorioase, când copilăria era trăită cu totul altfel. Original din Turda, Paul Surugiu este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. De-a lungul timpului, Fuego a lansat 38 de albume muzicale, cu un repertoriu de 650 de piese muzicale. 

Născut în 1976, Fuego și-a început cariera muzicală în 1990, a urmat cursurile la Școala Populară de Artă din Cluj, iar în 1992 a început cursurile de canto cu celebrul compozitor George Grigoriu. 

Paul Surugiu a avut numeroase apariții tv, printre care la Etno TV, Neptun TV, TVRM, Favorit TV, unde a avut și o emisiune. În prezent, Fuego este parte din proiectul Drag de România, de la TVR 2, din 2018. Emisiunea a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment”, scrie wikipedia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net