Fuego, un gând cald la sfârșit de an. Ce dorințe are pentru 2024: „Nu vă voi dezamăgi!”

Paul Surugiu pe numele lui, sau Fuego, așa cum cei de acasă îl știu, este pregătit acum să lase anul 2023, cu bune și cu rele, în urmă. Artistul este emoționat în preajma sărbătorilor și așteaptă cu nerăbdare să cânte și să îi încânte pe cei de acasă cu cântecele lui, exact în noaptea de Revelion. 

Fuego, gânduri bune pentru români / foto: Arhiva Click!
Fuego, gânduri bune pentru români / foto: Arhiva Click!

Fuego le-a transmis fanilor un mesaj cu ocazia faptului că anul 2023 se sfârșește, iar 2024 este deja pregătit să ne întâmpine cu tot ce se poate mai bun. Artistul are doar gânduri bune la final de an, pe care le-a transmis și celor de acasă. 

Paul Surugiu: „Să nu uitați niciodată că schimbarea vine de la noi”

Îndrăgitul cântăreț militează pentru liniște sufletească și fericire în orice moment al vieții, indiferent dacă este, sau nu, vreo sărbătoare. Fuego își dorește ca anul ce vine să ne învețe să fim mai asumați și dorinici să realizăm tot ceea ce ne propunem.

Aș vrea mai multă asumare pentru fiecare, vreau să putem trăi liniștiți fără să ne fie frică vreo clipă pentru siguranța noastră și a celor dragi! Vreau să nu trăim impasuri, vreau pace, vreau liniște și putere pentru toți de a visa, de a ne bucura de artă și de a pune, cu propriile forțe, anumite lucruri în mișcare, fără să ne temem de repercusiuni sau pentru ce ar putea veni în urma lor.

Separat de asta, îmi doresc să ne fiți aproape în continuare la TVR 2, duminică de duminică, la ora 15:00, să ne urmăriți în noaptea dintre ani, la cel mai special program de Revelion, AUTENTIC ROMÂNESC, tot la TVR 2, de la ora 22.00 și să fiți, măcar puțin, atenți în continuare, la arta și proiectele mele culturale. Nu vă voi dezamăgi! S-aveți sărbători cu bine și să nu uitați niciodată că schimbarea vine de la noi! Cu prețuire si condescendență, Paul Surugiu-Fuego. La mulți ani, 2024!”, a fost mesajul transmis de artist pentru toți românii. 

image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net