Fuego și-a dezvăluit cel mai mare secret! Ce face artistul, atunci când nu cântă: „Îmi place să...”

#Exclusiv Click!

Artistul Paul Surugiu (47 de ani), cunoscut sub numele de scenă Fuego se pregătește pentru cel mai important eveniment din an, spectacolul care încununează 30 de ani de carieră și pe care îndrăgitul interpret îl susține pe 30 noiembrie, începând cu ora 19, la Sala Palatului.

L-am întâlnit la lansarea de carte a Iulianei Tudor și l-am rugat să ne povestească puțin despre ce înseamnă fericirea pentru el.

Eu cred că m-am născut fericit, nu am fost niciodată trist! Încerc pe cât se poate să uit de tristețe. Trăim într-o perioada îngrozitoare a planetei. E cazul să trăim fiecare moment! Atâta timp cât sunt pe scenă, mă simt fericit. Uit de toate grijile și problemele. Am și eu griji și probleme, ca orice om!

Dacă îți dorești să faci lucrul acesta cred că poți în fiecare zi să fii fericit”, ne-a mărturisit Fuego care este un gurmand autentic.

Cea mai mare bucurie e să stau cu familia și cu prietenii mei și să mănânc. Sunt un gurmand și m-am născut așa datorită familiei mele. Noi mâncăm bine, trăind o viață în Ardeal, unde mâncărurile sunt calorice. Îmi place să stau la masă cu prietenii și să mâncăm ceva bun”, a mai spus vedeta care obișnuiește să gătească și o face bine, doar că în ultima vreme, din cauza programului încărcat, nu a mai reușit să petreacă așa mult timp în bucătărie.

"Mai fac câte un pui la cuptor, cartofii prăjiți sunt la ordinea zilei!”, a dat din casă Fuego.

Pregătește cel mai tare concert aniversar

Fuego a intrat în focul pregătirilor concertului său aniversar și al turneului pe care îl organizează cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

"E vorba de un concert aniversar pe 30 noiembrie, la Sala Palatului, pentru cei 30 de ani de carieră ai mei, în care o să cânt toate piesele, de la debut până astăzi, cu o orchestră foarte interesantă de la Republica Moldova, am și 6 dive în spectacol cu care o să cânt în duet, vor fi și câteva  omagieri. Trebuie să veniți să vedeți și mă bucur că biletele sunt aproape vândute  și mai avem aproape o lună până la eveniment.

Asta înseamnă  că nu am muncit degeaba și că 30 de ani de carieră nu au trecut așa, întâmplător, peste mine. Deși a fost foarte multă muncă vreau să cred că oamenii și publicul larg apreciază munca mea și repertoriul meu și cred că asta e cea mai mare fericire. Să știu că publicul vibrează la fiecare cântec pe care îl interpretez. De la 1 Decembrie încep turneul de colinde în peste 30 de orașe din România, repet și la Chișinău  cu orchestra dar și în România, cu bandul meu”, ne-a mai mărturisit Fuego.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net