Gabi Bădălău primește acuzații de infidelitate din partea Biancăi Drăgușanu. Vedeta rupe tăcerea: „Eu eram operată...”

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ține ocupate în prezent paginile ziarelor cu ultima lor despărțire. Aflat în vacanță în Grecia cu noua iubită, Gabi Bădălău încă i-ar scrie mesaje fostei sale iubite, așa cum a lăsat ea de înțeles. De asemenea, blondina l-a acuzat pe afacerist de infidelitate. 

image
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit / foto: Arhiva Click!
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit / foto: Arhiva Click!

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate, însă despărțirea lor recentă este una vulcanică. De ce? Pentru că aceștia au început să își arunce cuvinte grele. 

Bianca Drăgușanu: „Îmi spune cât suferă”

Gabi Bădălău, care se află în vacanță cu noua sa iubită, nu și-o poate scoate din cap pe Bianca Drăgușanu, după cum ea afirmă. 

„Mi-a spus încontinuu, mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu, chiar și din vacanță cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit.” - a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu își acuză fostul iubit de infidelitate 

Vedeta și-a continuat declarațiile și a mărturisit faptul că după trei ani de relație, Gabi Bădălău ar fi încercat să îi fie infidel cu o persoană din anturajul ei. După despărțire, Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Cu toate că ea nu a reacționat imediat, vedeta acum a răbufnit și a explicat cum afaceristul a încercat să aibă o relație de trei luni de zile cu persoana respectivă. 

Acel episod s-a petrecut în momentul în care Bianca Drăgușanu se afla în spital, în urma unei operații, și avea nevoie de sprijinul lui, pe care acesta nu i l-a oferit. 

„După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independetă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar” - a mai declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net