Ce reacție au avut părinții lui Gabi Bădălău, după ce au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Mama chiar îmi spunea că...”

Recent, Gabi Bădălău a vorbit în cadrul podcast-ului moderat de Ameri Nasrin despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, dar afaceristul a adus în discuție și ce au spus părinții lui, după ce au aflat vestea despărțirii.

Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu
Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

În cadrul podcast-ului moderat de Ameri Nasrin, Gabi Bădălău vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, dar și cum au reacționat părinții lui când au aflat că fiul lor s-a despărțit de blondină. Întrebat „Ai tăi au respirat ușurați după ce au aflat vestea că nu mai sunteți împreună?”, afaceristul a mărturisit că mama sa chiar se ruga la Dumnezeu ca fiul său să primească un „semn”, pentru a vedea daca este potrivită relația pentru el sau nu.

Eu îmi doresc să fie fericită, liniștită. (…) Ea avea foarte multe defecte. M-a dezamăgit maxim. Și nu doar cu situația asta, cât și cu atitudinea ei de după, până acum, până în momentul ăsta. (…) Da. (n.r. au respira ușurați). Mama chiar îmi spunea astăzi că: «Mamă, mă rugam că dacă e pentru tine, să fie, dacă nu e pentru tine, să se întâmple ceva ca să te poți rupe». Și s-a întâmplat! Eu îi ascult tot timpul (n.r. pe părinți), dar deciziile le iau eu”, a spus Gabi Bădălău, în podcast-ul moderat de Ameri Nasrin.

Gabi Bădălau: „Părinții mei sunt împreună de peste 35 de ani”

De asemenea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că are o legătură foarte specială cu familia sa, a avut parte de o copilărie frumoasă, iar părinții săi sunt împreună de peste 35 de ani. Totodată, afaceristul din Giurgiu a precizat că greșelile făcute la anumite vârste nu trebuie să fie repetate.

„Ne-au crescut bunicii, fără telefoane, ne jucam pe uliță. Făceam oameni de zăpadă iarna, vara mergeam la scăldat la anumite bălți. O copilărie cu educație din partea părinților, mama fiind cadru didactic. Cei 7 ani de acasă contează foarte mult. A fost o copilărie frumoasă.

Noi suntem o familie unită. Părinții mei sunt împreună de peste 35 de ani. Eu n-am văzut în casă la mine certuri în familie, divorțuri… Eu sunt mai atipic. Și am crescut mișto, cu simțul rușinii, al educației. Când eram mic, ai mei mă terorizau cu școala. (…) Noi, oamenii, ar trebui să învățăm din greșeli. Lucurile pe care le faci la 20 de ani nu îți mai stă frumos să le faci la 30. Ce greșeli faci la 30 nu le mai poți repeta la 40. Așa ar fi bine. Și am mers pe principiul ăsta, să învăț din greșeli și să conștientizez lucrurile pe care le fac greșit și să le repar.

Da, s-a întâmplat de foarte multe ori sintagma asta (n.r. face referire la «băiat de bani gata» și «băiatul lui tati»). În cercurile noastre de prieteni, nu. Eu sunt foarte mândru de tatăl meu. (…) Îmi doream foarte mult să fac bani. (…) Eu mă sfătuiesc cu mama și cu tata… mai ales cu mama, vorbesc cu ea de 10 ori pe zi. Acum, cu tata mă consult cu el în business”, a mai spus Gabi Bădălau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabriela lucutar png
image
actualitate.net
image
actualitate.net