„Nu am putut spune vreodată că mi-e dor de ei”. Marinela Chelaru, declarații uimitoare la 38 de ani de la decesul părinților

În urmă cu 38 de ani, Marinela Chelaru și-a pierdut ambii părinți, în curs de doar o lună. Deși i-a iubit enorm, actrița nu poate spune cu fermitate că i-a fost vreodată dor de aceștia.

Marinela Chelaru și-a pierdut ambii părinți în urmă cu 38 de ani / foto: arhiva Click!
Marinela Chelaru și-a pierdut ambii părinți în urmă cu 38 de ani / foto: arhiva Click!

Marinela Chelaru și-a pierdut ambii părinți în urmă cu 38 de ani, doar într-o singură lună. În cadrul unui interviu recent, actrița a mărturisit că, deși și-a iubit părinții enorm, nu poate spune cu fermitate că i-a fost vreodată dor de aceștia și asta deoarece îi visează foarte des și că îi simte aproape, ca și cum încă ar fi alături de ea, în viață.

„Ai mei au murit la o lună distanță, unul după altul. A fost cumplit, mi s-a declanșat diabetul, nu mai știam cum mă cheamă. Eu nu am putut însă spune vreodată că mi-e dor de ei, pentru că i-am visat mereu. Totul pare de fiecare dată atât de real… Parcă e aievea. Și mie mi se pare ciudat. Sora mea nu i-a visat deloc. Eu și acum îi visez, merg la ei la cimitir, vorbesc cu ei. I-am iubit enorm, mai ales pe tata”, a declarat Marinela Chelaru, pentru cancan.ro.

„Mama m-a bătut de m-a rupt”

De asemenea, actrița a dezvăluit că își amintește și acum de copilăria sa. Deși a fost marcată de educația mai dură primită de la mama ei, niciodată nu a privit-o cu ură.

Mama m-a bătut de m-a rupt. Era ca o spartană. Și nu primeam doar o bătăiță, ci nu doar o dată. Apoi mă lua în brațe și plângea cu mine. Și eu făceam nebunii de copii, uitam să mă îmbrac în uniformă când plecam la școală, sau aruncam mâncarea la chiuvetă. Eram foarte slabă și m-a dus la balet. Mă voia balerină, mă trimitea cu rochiile apretate. Când am devenit actriță, era mândră baba mea. Era mai introvertită, dar se lăuda la toate prietenele ei”, a mai spus Marinela Chelaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net