Ce s-a ales de actrița Marinela Chelaru. Artista a fost uitată de toată lumea, după ce a suferit 4 AVC-uri: „Și-au făcut interesele cu mine”

Marinela Chelaru, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, duce o viață grea după retragerea din lumina reflectoarelor. Vedeta a suferit patru AVC-uri și susține că este profund dezamăgită de foștii colegi de scenă care nu au mai contactat-o. De asemenea, se plânge de veniturile mici, căci trăiește dintr-o pensie mizeră, iar medicația lunară este foarte scumpă.

Marinela Chelaru, actrița uitată de toată lumea / foto: colaj captură video
Marinela Chelaru, actrița uitată de toată lumea / foto: colaj captură video

Marinela Chelaru, în vârstă de 64 de ani, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. După ce a suferit 4 AVC-uri, a renunțat la lumina reflectoarelor, însă, ce a dezamăgit-o cu adevărat este faptul că nimeni nu se mai interesează de ea. Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea din viața sa.

„Mă sună lumea de nu mai știe de ea…da, de unde…nu mă mai sună nimeni, știi ce e aia? Nu mă mai sună nimeni, și-au făcut interesele cu mine. (...) La cât îmi e de rău, nu știu dacă îmi e mai dor de scenă. Nu mai interesează pe nimeni de mine. Când am fost bună i-a interesat”, a declarat Marinela Chelaru, pentru redacția.ro.

Marinela Chelaru: „S-au scris multe lucruri false despre mine”

De asemenea, nu doar faptul că au uitat-o colegii de breaslă o supără pe celebra actriță care a cucerit de-a lungul anilor o țară întreagă prin umorul ei cu totul aparte, cât și pensia oferită de stat. Cum tratamentul ei este destul de scump, recunoaște că cei 2.000 de lei pe care îi primește lunar nu-i ajung, dar speră ca la recalcularea din septembrie lucrurile să se îndrepte.

„Aștept recalcularea, mi-a mai mărit-o și aștept acum…am 2000 de lei și si am avut 1400 de lei, acum câteva luni mi s-a mărit. Mă costă foarte mult medicamentele. Mai mult de 10 de milioane (1000 de lei)”, a mai spus Marinela Chelaru.

Întrebată care este starea de sănătate, actrița a mărturisit că deocamdată este bine, dar că o supără zvonurilor false despre ea: „Nu am fost la spital, pe căldura asta îmi e și frică să mă mai duc. Iau tratament acasă, serios, nu glumă. Sunt bine, deocamdată, S-au scris multe lucruri false despre mine și nu e prima dată. S-a scris că am făcut infarct, eu am doar AVC și nu am făcut recent. Dacă stau liniștită în pat, e ok”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net