Cum a aflat Gabi Bădălău că este înșelat de Bianca Drăgușanu: „Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite”

Gabi Bădălău a abordat mai multe subiecte de natură personală într-un recent podcast moderat de Ameri Nasrin. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a adus în discuție și relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, susținând că apariția unei alte persoane în viața vedetei a destabilizat relația lor.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat pe Gabi Bădălău / foto: colaj Click
Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat pe Gabi Bădălău / foto: colaj Click

Afaceristul a declarat că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație extraconjugală timp de câteva luni, subliniind că acest aspect a influențat decisiv decizia sa de a nu se împăca cu ea.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos.

Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel,” a povestit Gabi Bădălău în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

La insistențele lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a recunoscut relația extraconjugală

În continuare, Gabi Bădălău a dezvăluit că, după insistențe, Bianca Drăgușanu a recunoscut relația extraconjugală cu un medic. Cu toate acestea, afaceristul a subliniat că fosta sa parteneră nu ar avea intenția de a vorbi public despre acest aspect.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare,” a mai spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a menționat că, în ciuda trădării și a durerii resimțite, viața merge înainte și îi dorește Biancăi să fie fericită și liniștită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net