Gabi Bădălău, în lacrimi! Copiii îl vor împăcat cu Claudia Pătrășcanu: „Încă sunt foarte afectați”

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău a oferit recent un interviu emoționant în podcastul cu Nasrin, unde a vorbit deschis despre relația sa cu copiii și impactul pe care divorțul de Claudia Pătrășcanu l-a avut asupra acestora. În timpul discuției, Gabi s-a arătat vizibil emoționat, reflectând asupra responsabilităților sale de tată și asupra legăturii speciale pe care o are cu cei doi băieți.

Gabi Bădălău. Foto: captură video.
Gabi Bădălău. Foto: captură video.

„E un sentiment de împlinire”  

Cel mai minunat și cel mai unic sentiment este să fii tată. De-asta m-am și emoționat, sunt și foarte încărcat în perioada asta. E un sentiment de împlinire”, a declarat Gabi Bădălău. El a mărturisit că a devenit tată la 25 de ani și că acum conștientizează mult mai profund responsabilitatea sa față de copii.

Gabi a descris cum încearcă să le ofere copiilor săi un viitor cât mai bun, asemănător celui pe care l-a avut el datorită părinților săi. „Ei cresc, noi îmbătrânim. Noi ne uităm pe poze, ne uităm la fiecare vacanță împreună. Fiind băieți, am o relație foarte apropiată cu ei. Unul e mai sensibil, altul e mai înțepat... Ei stau tot timpul împreună, dorm împreună. Dorm mereu cu ei atunci când vin să stea cu mine”.

Nu a putut rămâne cu Claudia doar de dragul copiilor

Gabi Bădălău a subliniat că face tot ce ține de el pentru a le asigura copiilor liniștea și educația necesare. „Mă simt împăcat, am făcut și fac tot ce ține de mine pentru liniștea lor, pentru educația lor, pentru a avea tot ce le trebuie în viața de zi cu zi”.

Deși copiii își doresc să-și vadă părinții împreună, Gabi a explicat că nu a putut să rămână într-o relație cu Claudia Pătrășcanu, deoarece nu era fericit. „Eu nu am putut să am o relație cu Claudia și mai sunt familii de genul, <împăcați-vă pentru copii>, dar copiii cresc. Și m-am pus și pe mine pe primul loc. Am tot respectul pentru Claudia, dar nu am cum să stau cu o femeie, dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea”.

Copiii încă sunt afectați

Chiar dacă au trecut cinci ani de la divorț, copiii lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă sunt foarte afectați de despărțirea părinților lor. „Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună”, a concluzionat Gabi, exprimându-și dorința de a le oferi copiilor săi sprijinul și afecțiunea necesare pentru a trece peste această perioadă dificilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net