Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că nu l-a lăsat să-și vadă băieții. „Tatăl copiilor mei a ...”

Ultima actualizare:

Vineri, 17 mai, Gabi Bădălău a publicat pe rețelele de socializare mesaje în care o acuză pe mama copiilor săi că nu îl lasă își vadă băieții. Potrivit afaceristului, acesta ar fi trebuit să fie weekend-ul său alături de micuți, conform hotărârii judecătorești. Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț!

Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț, Gabi Bădălau / foto: arhiva Click!
Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile fostului soț, Gabi Bădălau / foto: arhiva Click!

În urmă cu câteva ore, Gabi Bădălău o acuza pe fosta sa soție public că nu l-a lăsat să-și vadă copiii și să-i ia în București, cu toate că, potrivit lui, era weekend-ul său alături de băieți, având dreptul legal conform hotărârii judecătorești.

„Chiar dacă acesta este weekend-ul în care eu am dreptul legal conform unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile să petrec cu cei mici. Ea nu vrea, invocând fel și fel de pretexte. Probabil o să fiu nevoit să-i fac o altă plângere penală. Efectiv se crede mai presus de lege și sfidează orice. (...) Sunt la ea la poartă de 2 ore, disperat. Nu-i lasă pe cei mici să vorbească cu mine. Nu este acasă. Doar își bate joc. (...)

Fac 3 ore pe drum până la Constanța, iar această «mamă minunată» nu îmi permite să îmi îmbrățișez băieții”, a scris, în urmă cu câteva ore, Gabi Bădălău, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Claudia Pătrășcanu a reacționat la acuzațiile lui Gabi Bădălău

Însă, se pare că Claudia Pătrășcanu este de altă părere și a ținut să îl contrazică pe afacerist. Cei doi ar fi discutat și au ajuns la înțelegerea de a face un schimb de weekend-uri, urmând să revină la programul pe care îl aveau anterior. Prin urmare, deși weekend-ul 17-19 Mai era momentul în care Gabi Bădălău putea să petreacă timp cu băieții lui, a ales să facă schimb pentru cel anterior, respectiv 10-12 Mai.

Tatăl copiilor mei a uitat că a cerut schimb de weekenduri?!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro. Drept urmare, băieții celor doi vor petrece aceste zile împreună cu mama lor la Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net