Gabriela Cristea, criticată după ce a mers să-și cumpere o lenjerie intimă sexy: „Niște budigăi cu mânecuță de mamaie”

Gabriela Cristea face ce face și haterii tot nu o lasă în pace! Vedeta de televiziune a ajuns să meargă să își cumpere lenjerie intimă și nici măcar acolo internauții răutăcioși nu s-au abținut din comentarii. De data aceasta, au desființat-o, pur și simplu pentru că și-a luat o lenjerie intimă sexy!

banner gabriela cristea png

Gabriela Cristea, criticată după ce a mers să-și cumpere o lenjerie intimă sexy 

Recent, prezentatoarea a mers la o sesiune de shopping înainte de Crăciun, pentru a-și reînnoi garderoba. Gabriela a decis să își cumpere o pijama, dar și un set de lenjerie intimă pe care să le poarte cu drag de sărbători și cu care să își încânte soțul, bineînțeles. Vedeta le-a arătat fanilor mai multe variante care i-au atras atenția și într-un final a ales lucrurile care i-au plăcut cel mai mult și a plecat acasă fericită!

E obligatoriu să intrați de sărbători și aici doamnelor, dacă înțelegeți ce vreau să zic... Pentru o relație sănătoasă...știți voi!” a spus Gabriela la ieșirea din magazinul renumitului brand de lenjerie.

Din păcate, mesajele pline de critici au început și ele să curgă:

„Dar pentru soțul tău când vei spune că îi cumperi ceva? Că numai asta aud (să-mi cumpăr ceva) și la fete, pentru el....Sau eu cred că fiecare e cu banii lui.”

„Să-ți pui la pijama o jartea mai lată, că altfel rămâi în ceaunul gol.”

„Mai degrabă, față de masă!”

„Dă-i niște budigăi cu mânecuță de mamaie, la sutien nu pot să vă arăt, vai de capul meu.... nu cred că au mărimi să îți intre lăptăriile.”

Ce cadou i-a făcut Tavi Clonda Gabrielei

Tavi Clonda depune eforturi considerabile pentru a ghici toate dorințele Gabrielei Cristea, dar nu reușește întotdeauna să nimerescă gusturile preferate ale prezentatoarei TV. Recent, artistul a recunoscut într-un interviu acordat Antena Stars că a avut și momente în care nu a reușit să ofere cadouri pe placul acesteia. 

A și venit moșul la ea, a venit mai devreme. Chiar dacă nu îmi spune ea, cumva dă de înțeles cam ce și-ar dori de la moșul. Eu îi spun moșului să o surprindă. Dacă nu e cu surpriză, nu e distracție. Am mai gafat-o din punctul ei de vedere. Din punctul meu de vedere nu. Poate i-am cumpărat ceva ce nu era pregătită să poarte, altfel de lenjerii, se întâmpla mai demult”, a declarat Tavi Clonda, la Antena Stars..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net