Gabriela Cristea, prima reacție după ce s-a spus că a intrat băută în emisiune. Ce a făcut vedeta TV, la 24 de ore de la acuzații

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva ore, Viperele Vesele au lansat o serie de acuzații la adresa Gabrielei Cristea, conform cărora vedeta de televiziune s-a prezentat la job fiind în stare de ebrietate. În urmă cu doar o zi, aceasta a început proiectul „Te iubesc de nu te vezi”, și după filmări ar fi intrat în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, aflându-se în aceeași stare.

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, Gabriela Cristea a venit, la rândul ei, cu o reacție. Ce a avut de făcut prezentatoarea de televiziune, în urma zvonurilor lansate de Viperele Vesele.

Gabriela Cristea, la dentist în plin scandal

Desigur, zvonurile nu au reușit să o dărâme pe Gabriela Cristea, care a avut grijă să își ducă la bun sfârșit activitățile pe care le avea de desfășurat astăzi. Deși Viperele Vesele au acuzat-o că a intrat băută în emisiune, prezentatoarea de televiziune nu pare deloc afectată de cele apărute în online în ultimele ore.

Ea a împărtășit cu fanii din social media un clipuleț video în care se află într-un cabinet stomatologic, făcându-și o intervenție asupra dinților. Mai exact, se pare că probează gutiere și, cel mai probabil, se gândește să le și folosească în viitorul apropiat.

Tavi Clonda, prima reacție în scandalul în care este implicată soția sa

Tavi Clonda a făcut o serie de afirmații, venite drept reacție în urma acuzațiilor care i-au fost aduse Gabrielei Cristea. Bărbatul a mărturisit că soția sa niciodată nu a făcut acest lucru, iar pentru acuzațiile pe care Viperele Vesele i le-au adus, cei doi vor căuta să facă dreptate legal.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false...Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!", ne-a declarat exclusiv, Tavi Clonda, cu privire la acuzațiile care i se aduc soției sale.

Viperelor Vesele, cele care activează cu contul de Instagram cu același nume, dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor de televiziune, până acum fără nicio eroare.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net