Gabriela Oțil a încins doi masculi! Imagini incendiare cu soția lui Oțil! Dani, nu ești gelos?!

#Exclusiv Click!

Gabriela Prisăcariu, actuală Oțil, a făcut show incendiar cu doi manechini, marți seară, la o prezentare de modă semnată de Cătălin Botezatu. Soția lui Oțil e în mare formă, aceasta revenind la silueta de model după nașterea primului ei copil.

Gabriela Prisăcariu, sexy soția lui Dani Oțil, are sânge fierbinte, nu glumă! A revenit la silueta de top model după o nașterea micuțului Tiago, iar acum face, din nou, furori pe podiumul de modă.

Gabriela Prisăcariu a fost model de succes, fiind lansată în lumea modei chiar de către Cătălin Botezatu, în urmă cu opt ani de zile. Anul acesta, soția matinalului de Antena 1 împlinește vârsta de 30 de ani și, cu toate că a devenit mămică în urmă cu doar un an și jumătate, Gabriela a revenit într-un timp record la formele de top model.

Marți, 4 aprilie, Gabriela a fost vedeta incontestabilă a unei noi prezentări de modă a mentorului ei, Cătălin Botezatu. Soția lui Dani Oțil a făcut furori pe podium cu formele perfecte, dar mai ales cu atitudinea, aceasta fiind super dezinhibată și îndrăzneață.

Gabriela Prisăcariu Oțil e top model după naștere!

Gabriela a intrat pe podium însoțită de doi masculi și, și-a etalat din plin talentele de model, a făcut un adevărat show, mai ales că bărbatul ei, Dani Oțil, nici nu era prin preajmă. Lipsită total de inhibiții, Gabriela a pozat lasciv în brațele manechinilor lui Botezatu, mângâindu-le pectoralii.

Gabriela Prisăcariu Oțil are 1.80 m înălţime, un trupul sculptat, făcut parcă special pentru modelling. De asemenea, aceasta are picioare foarte lungi şi o talie ca trasă prin inel. La una dintre piruetele executate pe podium, soția lui Oțil a lăsat la vedere un posterior bombat, bine lucrat la sala de forță.

Gabriela Oțil a câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu"

Dani Oțil și-a găsit iubirea vieții la finele anului 2018. Este vorba despre Gabriela Prisăcariu, acum în vârstă de aproape 30 de ani, model de succes, care în anul 2015 a și câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” ( de la Kanal D). Între cei doi este o diferenţă de vârstă de peste10 ani.

Tânăra a absolvit „Facultatea de drept”, dar oână la acest moment nu a profesat în domeniu. După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Gabriela și Dani s-au căsătorit în mai 2021, iar în luna septembrie a aceluiași an a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net