Gabriela Prisăcariu, fără pic de machiaj. Soția lui Dani Oțil, un exemplu pentru restul vedetelor

Cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc, Gabriela Prisăcariu rupe barierele și se afișează fără pic de machiaj în social media. Soția lui Dani Oțil arată într-o formă de zile mari și se mândrește cu aspectul ei. 

Gabriela Prisăcariu / foto: social media
Gabriela Prisăcariu / foto: social media

Câștigătoarea show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu” are grijă de modul în care arată. La vârsta de 32 de ani, Gabriela Prisăcariu reușește să se afișeze într-o formă de zile mari, și nu se sfiește să apară naturală, fără filtre, într-o lume virtuală în care filtrele predomină. 

Gabriela Prisăcariu, fără machiaj 

În secțiunea InstaStory, soția lui Dani Oțil a postat imagini în care promovează anumite produse de îngrijire a părului, și s-a afișat cu tenul curat, fără pic de machiaj, imediat după duș, semn că modelul acordă atenția cuvenită pielii sale, iar rezultatul este unul îmbucurător.

Așa arată vedeta fără machiaj / foto: captură InstaStory
Așa arată vedeta fără machiaj / foto: captură InstaStory

Cum a slăbit vedeta după naștere

În anul 2021, Tiago, copilul cuplului a venit pe lume, iar mama lui a fost nevoită, ca orice femeie care naște, de altfel, să elimine kilogramele în plus. La acea vreme, ea le povestea fanilor cum a reușit să slăbească după naștere și să revină la formele care au consacrat-o. 

Gabriela Prisăcariu mărturisea că nu a fost adepta dietelor, ci doar a ales să mănânce mai puțin comparativ cu perioada în care era însărcinată. 

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […]

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net