George Piștereanu a devenit tată! Iată primele poze cu fetița lui

George Piștereanu (33 de ani), unul dintre cei mai simpatici și carismatici actori din noua generație, a dat vestea cea mare! Actorul din „Miami Bici 2” și-a anunțat recent fanii pe conturile de socializare că a devenit tătic! Actorul a postat primele imagini cu minunea sa de fetiță!

George Piștereanu a devenit tată
George Piștereanu a devenit tată

George Piștereanu a devenit tată

George Piștereanu a devenit cunoscut după ce a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune printre care serialul „Vlad” și cel mai recent, producția „Ferma Vedetelor” de la PRO TV. Însă, după succesul pe care l-a avut în aceste proiecte TV, Piștereanu a ales să se axeze mai mult pe partea personală, așa că în 2022 s-a căsătorit cu Giorgiana Grassu, antrenor de fitness în Los Angeles. Decizia lui de a se pune la casa lui a venit imediat și cu mutarea sa în America, acolo unde și locuiește soția lui.

Ei bine, vara trecută actorul a dezvăluit fanilor că va deveni tătic și a mărturisit că mare i-a fost mirarea când a aflat că va avea o fetiță. Acum după atâtea luni, George își ține în sfârșit, fetița în brațe! Actorul a împărtășit marele eveniment din viața sa cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și primele imagini cu micuța.

În poze, cea mică, pe nume Vivienne Elle se vede că i-a moștenit zâmbetul molipsitor al actorului! În plus, alături de aceste imagini minunate, actorul a postat și un mesaj extrem de emoționat cu privire la experiența de a-și trăi primele clipe de tătic.

Prezentăm lumii pe minunata noastră fetiță, Vivienne Elle. Fiecare privire aruncată asupra ei mă lasă fără suflare, iar frumusețea pe care o aduce în viețile noastre este dincolo de cuvinte. Recunoscător pentru incredibila mea soție, al cărei curaj la naștere a fost la fel de uluitor ca și cel al nou-născutului nostru. Binecuvântat să împart această călătorie cu amândoi.”, a transmis actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net