Georgiana Lobonț, super fericită la aniversarea celor 8 ani de căsătorie. Ce regulă și-a impus îndrăgita artistă pentru familie: „Vreau să..”

Georgiana Lobonț  (30 de ani) ne-a obișnuit să fie mereu cu zâmbetul pe buze, iar așa a fost artista și în cursul zilei de ieri când radia pur și simplu de fericire pentru că ea și soțul și managerul ei, Rareș Ciciovan, au împlinit 8 ani de căsătorie!

Amândoi au pornit de jos și acum se bucură de succesul și notorietatea pe care Georgiana le are, realizând multe lucruri frumoase împreună și așteptând nerabatori să se mute în casa visurilor lor care va fi gata în curând. Nostalgică în ziua aniversării celor 8 ani de căsătorie care s-au împlinit ieri, cântăreața a lăsat un mesaj în care și-a exprimat recunoștința pentru ceea ce trăiește azi și momentele frumoase petrecute împreună cu soțul ei.

„Azi împlinim 8 ani de căsătorie! Am trecut prin atât de multe momente frumoase care ne-au unit și mai mult! Am învățat atât de multe lucruri împreună! Suntem doi oameni bogați. Bogăția noastră ne-a dat-o bunul Dumnezeu. Sunt copiii noștri buni care ne fac cei mai fericiți! Mulțumim, Doamne, pentru tot! Vreau să îmbătrânim împreună și să ne bucurăm și de strănepoți! Suntem fericiți și vă mulțumim vouă, celor care ne sunteți prieteni apropiați, oameni frumoși care ați crezut în noi și ne-ați susținut!", a transmis Georgiana Lobonț la aniversarea celor 8 ani de căsătorie. 

Veselia a început pe plajă, acolo unde cei doi soți și prietenii lor au ciocnit șampanie scumpă, apoi a continuat seara, la spectacolele pe care artista le are pe litoral și unde toți colegii ei de breaslă au felicitat-o și i-au urat „La mulți ani".

„Nu obosesc, mă încarc cu dragostea oamenilor"

Pentru că este mai mereu solicitată la evenimente și adesea pe drumuri, am fost curioși să aflăm dacă Georgiana Lobonț nu obosește niciodată și de unde își ia, totuși, energia atunci când simte că nu mai poate.

„Nu obosesc, pentru că simt că oamenii mă iubesc, și îmi spun asta și este cea mai mare satisfacție a mea să știu că sunt iubită și apreciată. Și de ceva timp încoace am decis să îmi iau mai des câteva zile libere pentru mine și familia mea, să mergem să ne relaxăm. Și oriunde plecăm mergem împreună cu copiii pentru că ne dorim să petrecem cât mai mult timp împreună cu ei", ne-a declarat Georgiana Lobonț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net