Georgiana Lobonț și familia, pe litoralul românesc. Cum arată artista în costum de baie și cât de fericită e când petrece timp cu copiii ei!

#Exclusiv Click!

Georgiana Lobonț (30 de ani) are un program extrem de încărcat în această perioadă, un adevărat maraton de spectacole.

În cursul săptămânii, îndrăgita artistă cântă pe litoralul românesc, iar în weekend-uri merge la spectacolele pe care le are prin țară. Duminică seară, artista a făcut o excepție și a venit în București pentru a fi prezentă la nunta fiicei mijlocii a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, și a fost fericită să își vadă, la petrecerea de la restaurantul din Tunari, mai mulți colegi de breaslă, printre care și Tzanca Uraganu.

Și-a luat familia alături de ea, la mare

Pentru că este mereu pe drumuri și nu petrece mult timp alături de cei doi copii ai săi, Georgiana Lobonț este mulțumită acum de contractele pe care le are, la noi, la mare, pentru că i-a adus pe Edi și Irina alături de ea. Concertele sunt seara, iar ziua artista are timp să stea la plajă alături de cei doi copii ai ei și de soțul său, Rareș. Având în vedere programul încărcat, Lobonț se menține în formă și are o siluetă de invidiat.

Anul acesta e cel mai frumos pe litoralul românesc! Familia e cu mine. Marea este extrem de curată și caldă. Și fac ce-mi place...cânt în fiecare seară la teatrele de vară. Ne distrăm, ne bronzăm, ne bălăcim și trăim momente de relaxare", a notat, pe paginile sale de social media, Georgiana Lobonț, care e în spectacolele de la mare pe afiș cu Vali Vijelie, Raoul, Maria Dragomiroiu, Jean Paler, Constantin Enceanu, Nicu Paleru și Monica Angels.

„Este foarte bine, îmi place ceea ce fac, oamenii mă iubesc și ne așteaptă de fiecare dată, să le cântăm, să ne facă poze și pe mine mă încarcă cu energie super și mă simt foarte bine. E obositor, dorm, trece, asta e meseria! După nuntă, plecăm dimineață împreună la Constanța. Copiii sunt în drum spre București. Îi iau cu mine pe litoral, îi țin acolo două săptămâni. O să facem împreună cu ei toate vacanțele, dar deocamdată nu avem timp de alte vacanțe, pentru că avem multe evenimente!", ne-a mărturisit pentru Click, Georgiana Lobonț, care s-a distrat de minune la una dintre cele mai așteptate nunți din luna iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net