Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Îi dă rușine până și lui Columbeanu! Primele imagini din somptuoasa vilă

Ultima actualizare:

A muncit, a adunat ca furnicuța și acum își face o casă care se învârte după soare. Georgiana Lobonț a postat primele imagini de senzație din viitoarea ei vilă. Artista a cumpărat o casă veche și a recondiționat-o. Vila va arăta întocmai ca un palat de milionar.

În urmă cu doar câteva luni, Georgiana Lobonț și-a achiziționat o casă veche și a început recondiționarea ei. 

Artista și soțul ei au apelat la o echipă de designeri de interior, care au de gând să transforme locuința mai degrabă într-un palat. 

Georgiana Lobonț a cumpărat o casă veche și a recondiționat-o: „Nu vreau să mă laud…”

Artista a făcut publice, pe contul ei de socializare, primele imagini cu interiorul viitoarei sale locuințe, unde luxul și rafinamentul te întâmpină la orice pas.

Încăperile sunt foarte spațioase, încărcate de obiecte decorative și finisaje în stil glam, cu corpuri de iluminat și piese de mobilier spectaculoase și foarte scumpe. 

„Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea.

Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar, al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda ci pentru a sublinia un aspect foarte important. 

Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa. 

Desigur că până a ajunge la <<gata>> mai avem de parcurs niște etape dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior. 

Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza!”, a fost mesajul postat de Georgiana Lobonț, pe contul ei de socializare. 

Vila îi dă rușine până și lui Columbeanu. „Nu e casă, e palat!”

Fanii au reacționat și ei la vederea luxului ostentativ afișat de artistă în noua sa vilă, care aduce cu locuințele unor foști milionari, precum vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani.

„Foarte frumos. Doamne ajută să o finalizați cât mai curând”

„O casa superbă! O familie superbă! Multe bucurii să vă aducă și împliniri! La mine a fost întâi familia, apoi casa și acum sper cariera, să ajung unde mi -m propus. Sper să-mi citești mesajul. Felicitări”

„Superbă! Să o stăpâniți sănătoși! Sunteți o familie frumoasă! Chiar vi se potrivește acesta frumoasa casă! Vă dorim sărbători binecuvântate”

„Doamne, meriți totul! Ai muncit mult pentru asta, așa că prin munca voastră vin și rezultate!”

„Nu e casă, e palat!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, impresionați de noua casă a artistei. 

A pierdut sarcina în vară 

Georgiana Lobonț (29 de ani) a trecut, vara aceasta, printr-o dramă în viața personală. Artista a pierdut cea de-a treia sarcină, pe care o și făcuse publică, încă din primul trimestru. 

Sarcina de șapte săptămâni s-a oprit, însă, din evoluție pe 2 august, iar solista s-a văzut nevoită să recurgă la o intervenție chirurgicală.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii, Edi, în vârstă de 5 ani, și pe Irina, fetița ei, în vârstă de 4 ani și 3 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net