Getuța Sterp, foc și pară după ce Beni i-a făcut o surpriză de zile mari: „Cum vi se pare treaba asta?”

Getuța Sterp a răbufnit în mediul online, la scurt timp după ce a avut parte de o surpriză frumoasă din partea lui Beni. Copilul de suflet al familiei Sterp a vrut să-i facă o bucurie Getuței și astfel i-a oferit câteva cireșe. Din păcate, gestul frumos l-a costat aspru pe adolescent. Despre ce este vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Getuța Sterp și Beni / foto: Colaj Click!
Getuța Sterp și Beni / foto: Colaj Click!

Getuța Sterp a ajuns la sufletele multor români după ce a devenit cunoscută prin prisma fratelui său mai mare, Culiță Sterp. De atunci, tânăra a început să devină mult mai activă în social media, acolo unde și-a creat o mare comunitate de fani. 

Getuța Sterp, consternată de gestul unei femei 

În cadrul unei postări pe Instagram, în secțiunea InstaStory, sora cântărețului a postat o imagine în care ține în mână cireșele primite din partea lui Beni. Cu toate că a fost extrem de încântată de surpriză, tânăra a rămas extrem de dezamăgită când a auzit pățania de care a avut parte cel care îi este ca un al treilea frate. 

Concret, pentru a putea lua cireșele pe care i le-a oferit Getuței, adolescentul a întins mâna peste gardul unei femei. Gestul său a fost extrem de criticat, astfel că Getuța a dorit să împărtășească această experiență cu fanii din social media, cerându-le astfel și o părere. 

„Beni mi-a adus câteva cireșe de la o tanti, care l-a certat foarte urât, pentru că a întins mâna peste gard să ia. Cum vi se pare treaba asta?”, a scris Getuța Sterp, în postarea de pe Instagram.

Postarea de pe Instagram a Getuței Sterp
Postarea de pe Instagram a Getuței Sterp

Motivul pentru care Beni a absentat de la nunta Getuței 

Nunta Getuței cu Sebi a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului 2023. Dintre toți invitații, marele absent a fost Beni. Și cum speculațiile nu au putut fi oprite, Mama Geta explica atunci motivul pentru care adolescentul nu i-a fost aproape în ziua nunții fiicei sale. 

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba. Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.”, a declarat mama Geta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net