Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa Nicoletei Voicu: „Un om non-valoare!”

#Exclusiv Click!

Anii trec, dar se pare că Gheorghe Turda (75 de ani) nu uită și nu iartă unele lucruri! Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a atacat-o, din nou, pe Nicoleta Voicu (51 de ani), femeia cu care s-a iubit timp de un an, și de care s-a despărțit în urmă cu aproape trei ani.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se pare că au încercat, în ultima perioadă, să îngroape securea războiului, însă acest lucru pare imposibil. După ce și-au aruncat vorbe grele, în spațiul public, unul altuia, se pare că lucrurile nu reușesc să revină pe un făgaș normal. Asta pentru că atunci când are ocazia, artistul o atacă dur.

„M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt. Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în general...un om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Motivul separării

Atunci când au fost întrebați de ce s-au despărțit, fiecare a avut punctul său de vedere. Gheorghe Turda o acuza, în spațiul public, de faptul că Nicoleta Voicu este o femeie oportunistă, iar artista mărturisea că fostul său partener de viață se comporta foarte rece cu ea.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie”, mărturisea Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Click! spune

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută prin prisma meseriei sale, aceasta fiind cântăreață de muzică populară. De altfel, artista s-a iubit timp de un an de zile cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit pentru că acesta era foarte preocupat de cariera sa, iar artista ajunsese să se simtă singură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net