Gheorghe Turda, atac dur la adresa fostelor sale iubite: „Au stat cu mine doar să...”

#Exclusiv Click!

A tăcut cât a tăcut, până nu a mai putut! Gheorghe Turda (75 de ani) lansează acuzații grave, prin intermediul reporterilor Click!, la adresa celor două foste iubite oficiale pe care le-a avut, după decesul soției sale: Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, dar și la adresa Nicoletei Voicu, artista de muzică populară de care s-a despărțit cu scandal, în urmă cu trei ani.

Gheorge Turda a rămas văduv de 14 ani, asta după ce femeia cu care s-a iubit necondiționat, și cu care a fost căsătorit în perioada 1977 – 2009, s-a stins din viață din cauza unei boli crunte:leucemie. De atunci, simpaticul artist de muzică populară, nu își mai găsește liniștea sufletească, chiar dacă a încercat să își refacă viața amoroasă de mai multe ori.

Cântărețul s-a iubit timp de cinci ani cu Lucia Lazăr, cu care a fost și logodit, dar de care s-a despărțit cu scandal, în 2016, având în vedere că aceasta spunea despre cântăreț că este prieten cu Bachus (cu alcoolul – n.r). După această relație eșuată, Gheorghe Turda își îndrepta atenția către Nicoleta Voicu, o artistă de muzică populară mai tânără decât el cu 23 de ani, însă de care s-a despărțit, cu scandal, în 2019.

Contactat de Click!, Gheorghe Turda ne-a dezvăluit faptul că cele două partenere pe care le-a avut, după moartea soției sale, au stat doar din interes cu el, nimic mai mult, și că nimeni nu o să îi acopere golul din suflet, lăsat de soția sa care acum este printre îngeri.

„Nu există cineva, momentan, în viața mea. Sunt mai liniștit acum. Nici nu le mai dau atenție. Mă simt foarte bine așa cum sunt. Știu că singurătatea ucide, dar dacă e să nu fie, nu e. Este foarte grea singurătatea, mai ales că eu am fost căsătorit atâția ani, iar soția mi-a murit.

Am avut două experiențe, în trecut, foarte urate…au spus ele. Eu zic că ele au stat cu mine doar ca să se remarce, să își facă reclamă pe numele meu. Multe persoane mi-au zis acest lucru, au remarcat asta, nu doar eu am tras această concluzie”, a declarat pentru Click!, Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, activitate intensă

Dacă nu are noroc în dragoste, artistul de muzică populară ne-a dezvăluit că se bucură de un succes fulminant pe plan profesional.

„Am foarte multe de făcut în perioada asta. Urmează să plec luna aceasta, mai exact 23 – 26 iunie, la Germania, unde voi avea câteva spectacole, după care la Paris, pe Litoralul românesc, plus prin țară, unde am deja programate spectacole și întâlniri cu persoanele care îmi iubesc melodiile pe care le cânt. Chiar dacă sunt ocupat, am grijă și de mine, normal, și de sufletul meu”, a conchis pentru Click!, Gheorghe Turda.

Click! spune

Cântărețul nu se poate plânge că o duce rău din punct de vedere financiar. Gheorghe Turda are un venit lunar de 9.000 de lei, plus alte surse de venit, care îi pot aduce în jur de 2.500 de euro pe lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net