Drama Nicoletei Voicu! Gestul care i-a provocat suferință. Ce i-au făcut fiul și părinții chiar de ziua ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a împlinit, pe 1 februarie, frumoasa vârstă de 51 de ani! Din păcate, cântăreața de muzică populară nu a primit mesaje de „la mulți ani” de la fiul ei sau de la părinți.

Nicoleta Voicu a fost singură de ziua sa de naștere! A încercat din toate forțele sale să se împace cu fiul ei, însă nu s-a putut! După ce nu a fost la nunta lui, tânărul i-a declarat război femeii care i-a dat naștere și a rupt orice legătură cu aceasta.

Citește și: Nicoleta Voicu, probleme financiare din cauza facturilor uriaşe. "Rămân cu 200 de lei"

Copilul meu, dar nici părinții mei nu m-au sunat de ziua mea. Unii oameni au obținut o victorie pentru că eu le-am permis asta. O să își revizuiască, pe parcurs, puțin comportamentul și o să își dea seama de situație pentru că pe mine de multe ori bunătatea m-a lăsat pe drumuri.

Se vor schimba multe lucruri, însă înainte de toate trebuie să parcurgă el niște pași în viață și să realizeze cine este mama lui. Uite ce li s-a întipărit alor mei în minte?! Că eu dacă vorbesc despre ei, în public, eu îmi fac publicitate pe spatele lor. Nu mai pot, am obosit să lupt cu mentalități bolnave.”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Click!.

Vezi și: Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani. Ce dezvăluie despre Gheorghe Turda, fostul ei iubit

Nicoleta Voicu este singură, dar fericită

Cântăreața de muzică populară a mai declarat pentru Click! că a fost fericită de ziua sa de naștere, pentru că a primit foarte multe mesaje frumoase de la persoanele ce o admiră și cu care colaborează.

Mai citește și: Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

„Am primit urări de la toți oamenii dragi, de la publicul meu, pe rețelele de socializare care îmi confirmă că nu fac o profesie aiurea. Mesaje care mi-au încărcat sufletul cu o energie pozitivă. Am fost onorată să îmi scrie Nicoleta Milea, membru al Uniunii scriitorilor din România și Viorica Flintașu, solistă de muzica populară din Bihor...foarte renumită.

De trei luni de zile sunt într-un proces de vindecare cu mine, adică centrul universului este în mintea și în sufletul meu. De Crăciun am fost singură, de ziua mea de naștere am fost tot singură.

L-am avut alături doar cu cățelul meu. Îmi doresc să încep o viață în care nu vreau să mă mai mint că eu sunt fericită astăzi și nu este așa. Motiv pentru care m-am simțit foarte fericită eu cu mine de ziua mea de naștere...fără cadouri scumpe, fără șampanie și fără tort. Am făcut ce am simțit, am avut o zi normală ca oricare alta și dacă vreau să îmi cumpăr trei torturi mâine îmi cumpăr trei și astăzi cinci. Nu mai trăiesc în tipare, am ieșit din gândirea asta limitativă.”, a precizat, pentru Click!, Nicoleta Voicu.

S-a iubit cu Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută datorită meseriei de cântăreață de muzica populară. De altfel, artista s-a iubit timp de un an de zile cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit pentru că acesta era foarte preocupat de cariera sa, iar artista ajunsese să se simtă singură.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net