Gina Pistol a făcut show la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A cântat cu Maria Buză! Ce dedicație i-a făcut miresei!

Ultima actualizare:

A fost distracție mare, sâmbătă seara, la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Gina Pistol a fost senzația serii când a pus mâna pe microfon. Iată ce dedicație muzicală i-a făcut Ginuța miresei. 

Invitați unul și unul din show-biz, politica sau lumea medicală s-au strâns, sâmbătă 5 octombrie, la fastuoasă nuntă a Monicăi Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță, de la Palatul Snagov.

Evenimentul a fost unul cu ștaif, iar doamnele si domnii s-au întrecut în ținute care mai de care mai elegante. Meniul a fost unul exclusivist, iar invitații după culmea anunțat mireasa după nuntă au primit cadouri parfumuri la intrarea în sala de festivități. 

Gina Pistol a cântat la nuntă! „Se mărită Monicaaaa…”

Nunta a fost una de cinci stele și la capitolul distracție însă! Vedetele din show-biz prezente la eveniment și-au demonstrat care mai care talentele muzicale.

După ce formația Direcția 5 a încins atmosfera și invitații s-au ridicat de pe scaune, a intrat în scenă actrița Maria Buză, colega din serialul Groapa (de la Pro TV) a Monicăi Bîrlădeanu.

Aceasta a susținut un show de zile mari, dar cu “ajutoare” de nădejde. Gina Pistol s-a ridicat de pe scaun, a pus mâna pe microfon și a i-a făcut o dedicație miresei, care a dansat împreună cu ea. 

„Se mărită Monicaaa…”, a cântat Gina, improvizând pe cunoscuta melodie “Se mărită Mona mea”, a trupei Azur.

Smiley și Horia Brenciu i-au ținut isonul Ginei, seara transformându-se într-un spectacol. Toți invitații au filmat momentul când Ginuța și-a etalat calitățile vocale și l-au postat pe rețelele de socializare, inclusiv mireasa. 

Smiley a făcut slalom, sâmbătă seara, de la o nuntă la alta. A fost și la Lora să o felicite și apoi a venit să-și susțină soția la nunta Monicăi Bîrlădeanu. 

Monica Bîrlădeanu, după nuntă: Am trăit frumos! A fost așa cum am visat” 

La doar câteva ore după nuntă, mireasa Monica Bîrlădeanu a făcut și primele declarații în mediul on-line. Aceasta a ținut să le mulțumească invitaților ei, precizând că nunta a fost așa cum a visat.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a scris actrița, pe pagina sa de socializare, postând mai multe imagini emoționante de la cel mai important eveniment din viața ei.

Evenimentul de la Palatul Snagov a fost fără cusur. Printre invitații de la nunta selectă a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-au numărat: Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu și fetița ei etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
valeriu gheorghita 11 jpeg
Banner nuntă Lora
banner Raluca Moianu
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Alina Pușcaș
amza pelea jpg
image png
o romanca i a schimbat viata lui celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net