Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea de la MasterChef 2024: „Recuperez...”

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii MasterChef 2024 de la Pro TV a avut o perioadă solicitantă din punct de vedere profesional, motiv pentru care nu a mai avut atât de mult timp pentru fiica sa, Josephine. Acum, după ce a încheiat filmările, blondina se dedică trup și suflet fetiței sale.

Gina Pistol recuperează timpul pe care nu l-a petrecut alături de Josephine
Gina Pistol recuperează timpul pe care nu l-a petrecut alături de Josephine

„Recuperez timpul cu fiica”

Gina Pistol și Smiley au împreună o fiică în vârstă de 3 ani și sunt extrem de fericiți de când cea mică a venit pe lume. Vedeta este o mamă dedicată și încearcă tot timpul să îi fie alături lui Josephine, însă de ceva timp, aceasta a fost ocupată cu filmările pentru MasterChef 2024.

După încheierea lor, partenera cântărețului s-a întors în sânul familiei și își dorește să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut alături de micuță. Aceasta a mărturisit toate aceste lucruri într-o postare pe Instagram, acolo unde a publicat și o fotografie emoționantă cu Josephine. 

„După săptămâni de filmări și muuuulte drumuri recuperez timpul cu fiica”, a scris Gina Pistol pe Instagram. 

Gina Pistol alături de fiica ei, Josephine / Foto: Facebook
Gina Pistol alături de fiica ei, Josephine / Foto: Facebook

„Am plâns pentru că plângea fii-mea”

Gina Pistol a fost recent invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că micuța Josephine a început grădinița, lucru care i-a provocat o mulțime de emoții. Fetița, în vârstă de 3 ani a plâns în prima zi în care a intrat în colectivitate, iar vedeta s-a simțit extrem de vinovată. De asemenea, soția lui Smiley a mărturisit că fiica ei „este actriță de mică”, căci nu a durat mult până când s-a oprit din plâns.

  „Da, am plâns! Da, da! Am plâns pentru că plângea fii-mea. Dar nu ai înțeles! Știi cum sunt copii, toate mamele, toți părinții trec prin asta. Era fiica mea: «Nu pleca! Mama!»”, a spus Gina Pistol. Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă. Zic: «Doamne, traumatizez copilul! Se simte abandonat!». Ceva groaznic! Și apoi, în 10 minute nu avea nicio treabă! Zic apoi că e actriță de mică”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net