Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce dietă strictă a ținut
Gina Pistol, una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton, a pus, ca orice femeie de altfel, câteva kilograme în plus în timpul sarcinii. Și cum trebuie să dea bine pe micile ecrane, căci în curând fanii o vor vedea prezentând noul sezon „MasterChef”, vedeta a reușit să dea jos 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce dietă strictă a urmat prezentatoarea TV?
Gina Pistol a devenit mămică în primăvara anului 2021, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe micuța Josephine. Ca orice femeie, în perioada sarcinii, prezentatoarea TV a pus câteva kilograme în plus. De altfel, acum ceva timp, mărturisea pe rețelele de socializare că ajunsese să cântărească 80 de kilograme, așa că a decis să ia măsuri pentru a reveni la silueta de altădată.
„La 10 luni după ce am născut-o pe Josephine, am decis că trebuie să fac o schimbare. Înainte să rămân însărcinată, aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an. Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta.
Ce dietă a ținut Gina Pistol pentru a scăpa de kilogramele în plus
Adevărul este că mă simt mai bine de când fac sport și mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. (…) Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme”, spunea cu ceva timp în urmă Gina Pistol, pe Instagram.
Prin urmare, vedeta a ținut o dietă strictă pentru a scăpa de kilogramele acumulate în sarcină. Cu ajutorul unui regin alimentar echilibrat, dar a făcut și sport în același timp, a reușit să dea jos 15 kilograme în doar 5 săptămâni! Iată care este meniul ce a ajutat-o pe Gina Pistol să ajungă la greutatea dorită:
- Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango;
- Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar;
- Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre;
- Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.