Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în 3! Ce destinație superbă au ales

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au plecat împreună cu fiica lor, Josephine, într-o vacanță de vis  în Toscana, Italia. Bineînțeles, nu au lipsit nici prietenii lor, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor și Irina Fodor. Smiley a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare, în care a surprins un moment foarte emoționant între soția sa și fiica lor. De asemenea, a făcut publică o fotografie în care el și Gina apar alături de părinții artistului.

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Toscana / foto: arhiva Click!
Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Toscana / foto: arhiva Click!

După un program încărcat de concerte, filmări și cântări, Smiley a plecat împreună cu soția sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine, într-o vacanță de neuitat într-o zonă foarte apreciată de turiști, în Toscana, Italia. Alături de ei au fost și prietenii lor, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor și Irina Fodor.

Momentul mamă-fiică ce i-a înduioșat pe fani

Cântărețul nu i-a uitat pe fani și a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare din escapada de familie. Într-un videoclip a prezentat chiar și un moment special mamă-fiică surprins la apus. Smiley a filmat-o pe soția sa care o ține în brațe pe Josephine și o îmbrățișează, într-un peisaj deosebit, la apus.

Smiley și Gina Pistol nu s-au uitat la bani atunci când au ales această locație exclusivistă. Pentru o singură noapte de cazare la o vilă superbă din Terranuova Bracciolini, o comună din provincia Arezzo, au scos din buzunar peste 8.000 de lei. Costurile de cazare pleacă de la 8.152 de lei pe noapte pentru o cameră superioară și pot ajunge până la 13.794 de lei pentru o suită cu grădină privată.

Smiley și Gina, alături de părinții artistului

Gina și Smiley alături de părinții artistului / foto: Instagram
Gina și Smiley alături de părinții artistului / foto: Instagram

De asemenea, astăzi, 15 august, de Sfânta Maria Mare, o sărbătoare extrem de importantă pentru români, artistul a mai publicat o imagine total neașteptată. Smiley apare alături de Gina Pistol, dar și de părinții lui, sărbătorind împreună această zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net