Hall of....shame! Ele sunt vedetele care au sfidat legea! Au fost prinse băute și drogate la volan

Numeroase vedete din showbiz-ul românesc își riscă „pielea” și urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice şi droguri. De-a lungul timpului, mai multe nume sonore au fost prinse în trafic de către polițiști, conducând fie sub influența băuturilor, fie a substanțelor psihoactive.

politie uniforma generic png

Ana Morodan, drogată la volan

Cel mai recent caz este cel al Anei Morodan, cunoscuta influenceriță din mediul online, care a fost reținută marți seară, pe 28 martie.

Ana Morodan fost trasă pe dreapta de către organele de lege și s-a descoperit că era la volanul autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise. Ba mai mult, polițiștii au constatat și faptul că vedeta avea permisul suspendat. Practic, în nici 24 de ore, Ana Morodan s-a ales cu 2 dosare penale.

Inițial, organele de lege au încercat să o oprească în trafic, cu doar câteva ore înainte de a constata aceste lucruri despre Ana Morodan, însă vedeta nu s-a conformat cerințelor polițiștilor, așa că a apăsat și mai tare piciorul pe pedala de accelerație și a lovit două autoturisme, astfel încât situația s-a complicat și mai mult pentru ea.

George Burcea, prins drogat la volan 

În 2020, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost prins la volan, în timp ce se afla sub influența drogurilor. Oamenii legii l-au testat atunci pe Burcea, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru cocaină. Actorul a recunoscut că la vremea respectivă a consumat droguri. 

George Burcea s-a ales cu dosar penal. Pe site-ul oficial al Judecătoriei Buftea figura, la vremea respectivă, că actorul trebuie să plătească suma de 16.000 de lei, iar timp de un an nu a mai avut voie să conducă. 

,,Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, declara George Burcea, după incident, în 2021.

Margherita de la Clejani, prinsă sub influența substanțelor interzise la volan

Tot în 2020, fiica Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a pierdut controlul volanului pe Bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală și a intrat din plin într-o altă mașină care era parcată regulamentar. Din fericire, atunci nimeni nu a fost rănit, însă bolidul cântăreței, dar și cel pe care l-a lovit, au fost puternic avariate.

Problema uriașă și pentru care Margherita a fost însă trimisă în judecată a fost faptul că fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani se afla atunci sub influența substanțelor interzise la volan, fapt ce a prezentat un real pericol.

La început, Margherita nu a recunoscut fapta: ,,Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood”, a declarat Margherita.

După mai bine de doi ani de la accident, Curtea de Apel București a condamnat-o definitiv pe Margherita de la Clejani, iar pedeapsa a fost mult mai aspră decât cea inițială.

Margherita de la Clejani nu a avut dreptul să mai conducă timp de trei ani, asta după ce, inițial, pedeapsa fusese mai blândă: un singur an să nu urce la volanul mașinii. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a trebuit să plătească și o amendă în valoare de 40.000 de lei. 

Fulgy al Clejanilor, prins de poliție drogat la volan

La un an după ce fiica celor doi artişti a provocat un accident sub influenţa drogurilor, în 2021, Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani, a fost prins de polițiști drogat la volan. Rezultatele testului au arătat că a consumat canabis.

Întrebat atunci de un jurnalist ce părere crede că va avea Viorica de la Clejani când va afla că a ajuns la INML, artistul a avut o ieșire nervoasă: ,,Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă!”.

Puya, dosar penal, după ce a ieșit pozitiv la cocaină

În 2022, Puya a ajuns în urma unui control de rutină în atenția oamenilor legii. Rapperul, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut, însă acestuia să facă și un DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Potrivit surselor Poliției, Puya ar fi fost ulterior dus la INML pentru analize. Pentru că s-a urcat la volan și s-a plimbat cu mașina, sub influența drogurilor, l-a costat scump, deoarece acestuia i-a fost deschis între timp și un dosar penal.

Singurele declarații pe marginea subiectului au fost oferite de către Puya în timpul unui concert de-al său. Rapperul a susținut că a fost afectat în ultima perioadă de toate cele scrise în presă, cu mențiunea că adevărul o să iasă la iveală mai încolo. „Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. (..) Eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez.”, a spus el, pe scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net