Hopa, Mimi, jos textila! Vloggerița a renunțat la haine și își pozează partea dorsală în delir «Mai rebelă ca niciodată»

Ultima actualizare:

Vloggerița Mimi este extrem de cunoscută în mediul online. Aceasta postează clipuri ce sunt apreciate de mii de persoane. Zilele trecute, tânăra a postat câteva fotografii ce au zăpăcit fanii.

Mimi are o comunitare mare în online
Mimi are o comunitare mare în online

Mimi este un nume cunoscut pe rețelele sociale, datorită clipurilor în care abodează diferite subiecte într-un mod aparte. Tânăra are o comunitate mare, ce pe Instagram depășește un milion de urmăritori.

image

Citește și Tricolorii au făcut „minunea” la futsal! Suntem la un pas de Mondiale

Zilele trecute, aceasta a făcut postat câteva imagini ce au încins internetul. Îmbrăcată extrem de sexy, și pozându-se în timp ce stătea în pat, tânăra a declarat că se simte mai rebelă ca niciodată. Alături de fotografiile prin care și-a înnebunit fanii, fata a scris și câteva cuvinte prin care își arată aprecierea pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

''Mai rebelă ca niciodata! Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am trăit în ultimul an. Pentru cât am plâns, pentru cât am râs, pentru că am crescut, m-am maturizat, pentru că am devenit mai conștientă de mine, de corpul meu, de nevoile lui și de tot ce ma înconjară'', a scris aceasta.

Citește și Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, povestea iubirii cu Mimi Brănescu: «E muncă într-o căsnicie» 

image

De asemenea, influencerița a vorbit despre depresie, iubire și regăsire.

''Am iubit, am urât, am atins rock bottom cu depresia apoi am reușit să mă ridic și să dau restart la tot ce am trăit până acum. Am învățat să fiu cu adevărat fericită și să apreciez ce am'', a spus ea.

image

Nu este totul roz, însă, pentru cunoscuta vloggeriță. Aceasta a avut de trecut și prin câteva situații delicate. Una dintre ele a fost când, din cauza unrâor dureri de stomac, a ajuns de urgență la spital. După consult, medicii i-au administrat perfuzii și astfel vedeta a fost nevoită să petreacă câteva ore în clinică.

Vedeta a vorbit despre situația prin care a trecut pe rețelele sociale, acolo unde le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit din partea lor.

O altă situație dificilă a fost despărțirea de fostul său iubit, afaceristul Sebastian Dobrincu. Aceasta a suferit nespus după separare, după ce Sebastian nu a așteptat prea mult și s-a afișat la brațul celei care îi este în prezent iubită, artista Ioana Ignat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net