Imagini de coșmar într-un local! Un muzician a fost umplut de sânge

Ultima actualizare:

Altercație gravă într-un restaurant din Câmpeni. În rolurile principale, saxofonistul lui Carmen de la Sălciua și un client al localului. Rezultatul scenei violente, poliție, salvare și plângere penală.

Carmen de la Sălciua colaborează de zeci de ani cu saxofonistul trupei
Carmen de la Sălciua colaborează de zeci de ani cu saxofonistul trupei

Un scandal ce a izbucnit din cauza unei glume de neînțeles, s-a iscat în seara în noaptea de joi spre vineri într-un restaurant din județul Alba. Saxofonistul lui Carmen de la Sălciua a trecut prin clipe de cosmar, când, îl loc să se relaxeze, a fost implicat într-un alteracție violentă.

Cum s-a petrecut cearta

Nelu Popa a ajuns în local cu gândul de a petrece liniștit alături de câțiva prieteni, însă, lucrurile nu au stat deloc așa. Saxofonistul a fost implicat, în cele din urmă, într-un scandal violent.

Sursa foto Cancan
Sursa foto Cancan

A ajuns plin de sânge la spital

Altercația ar fi început din cauza unei glume care nu a fost pe placul lui Nelu, iar de aici și până la scena violentă, nu a fost decât un singur pas.

Noaptea trecută, în jurul orei două, am intrat cu niște prieteni în local, la Câmpeni. Ne-am pus la masă, că ne cunoșteam toți, dar unul dintre ei era băut și, la un moment dat, când i-am zis să nu mai facă glume aiurea, mi-a dat cu paharul direct în cap'' a spus acesta, conform cancan.ro.

Citește și Corina Bud, schimbare dramatică de look, după ce a trecut pragul medicului estetician. Și ele s-au tunat ca să arate mai bine

Acesta a continuat dezvăluirile și a spus că un gest de-al său a fost interpretat greșit de atacator.

''Eu mă ridicasem de pe scaun și a crezut că vreau să-l bat”, spune Nelu Popa.

După ce a fost agresat în localul în care ar fi trebuit să se distreze, saxofonistul a ajuns la spital, unde a fost îngrijit.

Prietenii m-au dus la spital, am fost cusut, patru copci, apoi am mers la Poliție, am depus plângere. Azi dimineață am mers la legist, am scos certificatul medico-legal,'' a declarat el.

Nelu Popa a declarat că îl cunoaște pe bătăuș, orașul fiind mic.

''Îl știu pe agresor, că acolo am crescut, orașul e mic, ne știm'', a spus acesta.

De la spital, la bal. Nelu a povestit că nu a putut rata concertul pe care îl are cu trupa în Germania, cu toate că a ieșit destul de șifonat din altercația avută.

''Acum mergem în Germania cu formația, sunt în aeroport, în Sibiu, plecăm cu toții. Acum sunt OK”, a mai spus Nelu Popa, de pe aeroportul din Sibiu.

Cântăreața a avut și ea de spus câteva lucruri despre ceea ce s-a întâmplat. Aceasta declară că saxonofistul este bine și poate cânta.

Noi ne-am întâlnit abia azi dimineață în aeroport, Nelu, na, e colegul meu și e în stare bună, astfel încât să poată să susțină concertul pe care-l avem noi în Germania.

Problemele se vor rezolva probabil după ce ne întoarcem acasă, nu știu. Cert e că Nelu e în stare perfectă pentru a putea susține concertul”, a spus artista.

Citește și Corina Bud, schimbare dramatică de look, după ce a trecut pragul medicului estetician. Și ele s-au tunat ca să arate mai bine

Nelu și Carmen de la Sălciua colaborează de 13 ani, saxofonistul fiind unul dintre oamenii de încredere în trupa acestora.

''E bine să ai alături de tine oameni cu o energie pozitivă. Am avut norocul să întâlnesc oameni ce mi-au fost alături. Am luat de la fiecare ce a fost mai bun. Cel mai mare impact asupra mea l-a avut Carmen de la Salciua. Mi-a plăcut întotdeauna felul ei de a fi, respectul pe care îl are pentru publicul lui, seriozitatea cu care își tratează meseria de artist.

M-am lansat în muzica alături de ea. Am început să studiem împreună. A fost foarte greu la început. Nu aveam bani să mergem în studiouri, să înregistrăm piese și să demonstrăm că suntem talentați. Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Îmi amintesc că orice bănuț pe care îl câștigam la petreceri mai micuțe și locale îl investeam în clipuri și în melodii. Au fost vremuri grele, dar ne-au ajutat la dezvoltarea noastră ca artiști.

A meritat tot efortul depus de-a lungul anilor! Pe această cale țin să-i mulțumesc lui Carmen pentru toată încrederea acordată. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce am reușit să construim împreună în cariera muzicală”, a declarat Nelu Popa despre artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net