Imagini de poveste! Fotbalistul Steliano Filip s-a recăsătorit! Și soția lui este tot penticostală

Sâmbătă, 24 iunie 2023, fostul dinamovist Steliano Filip (28 de ani) a mai dat o șansă iubirii, unindu-și destinul cu Fiviane Brînză, la doar doi ani de la divorțul de Bianca Marina, mama copilului său.

Fundașul maghiarilor de la Mezőkövesd și actuala lui soție erau căsătoriți civil de pe data de 20 martie 2023. Steliano Filip se declară acum un bărbat fericit, după ce a găsit persoana care îl completează, simțind că el și Fiviane sunt făcuți unul pentru celălalt, mai ales că ambii au aceeași religie: penticostală.

Steliano Filip și Fiviane Brînză s-au căsătorit religios

Fostul dinamovist a lăsat în trecut dezamăgirile din dragoste și a decis să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de Fiviane Brînză, o tânără care de profesie este asistent stomatologic. În primăvara acestui an s-au căsătorit civil, urmând ca în urmă cu doar o zi să meargă în fața altarului.

Fiviane a strălucit la eveniment și a atras asupra sa privirile tuturor invitațiilor. Mireasa a purtat o rochie rafinată și elegantă, fără prea multe detalii pompoase, având un decolteu generos. Coafura și machiajul au fost simple, dar grațioase, punând în valoare frumusețea ei și măiestria rochiei de mireasă. Alături de ei în ziua cea mare au fost persoane dragi și apropiate.

Steliano Filip: „Am petrecut foarte mult timp împreună”

La rândul lui, Steliano Filip a mărturisit că traversează cel mai frumos moment din viață. Nu se află la prima căsătorie, căci fotbalistul a avut un mariaj cu Bianca Marina, în urma căruia a luat naștere o fetiță minunată, în vârstă de 5 ani.

După divorțul de Bianca Marina, fostul dinamovist a descoperit-o pe cea care acum i-a devenit soție. Steliano Filip mărturisea înainte de căsătorie că Fiviane este femeia care îl face să se simtă cel mai fericit și alături de care dorește să își întemeieze o familie.

„Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă”, a declarat Steliano Filip, potrivit Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner cristina siscanu png
image png
image png
monica tatoiu serghei mizil jpg
Banner lăutari
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
virgil the barber colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net