Imagini necenzurate cu Raluca Bădulescu, de pe OnlyFans! Ipostaza pentru care bărbații plătesc bani grei pentru a o vedea așa cum a lăsat-o mama natură

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, Raluca Bădulescu reușește, la vârsta de 49 de ani, să-i impresioneze pe fani pentru curajul de care dă dovadă. Nu mai este pentru nimeni un secret că vedeta și-a făcut cont pe platforma dedicată adulților OnlyFans. Denumită „Regina regească”, aceasta a renunțat la toate inhibițiile și a pozat în ipostaze extrem de sexy, așa cum a lăsat-o mama natură.

Raluca Bădulescu, așa cum a lăsat-o mama natură / foto: arhiva Click!
Raluca Bădulescu, așa cum a lăsat-o mama natură / foto: arhiva Click!

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, a decis cu ceva timp în urmă să își creeze un cont pe o platformă destinată conținutului pentru adulți, OnlyFans. Fashionista, denumită „Regina regească”, nu ține cont de părerile răutăcioșilor atunci când își propune să iasă în evidență, astfel că a renunțat la inhibiții și a pozat în ipostaze provocatoare.

Bineînțeles, vedeta nu doar că i-a anunțat pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare că o pot urmări acum pe OnlyFans, dar a și distribuit o serie de fotografii interzise cardiacilor. Cei care însă vor să se bucure de aparițiile neașteptate ale vedetei, trebuie să plătească un abonament lunar, pentru că, după cum bine știm, exclusivitățile se plătesc.

Cu toate că a fost criticată dur pentru că și-a făcut cont pe o platformă cu conținut destinat adulților, Raluca Bădulescu a precizat că, deși era conștientă că acest lucru se va întâmpla, nu îi pasă de gura lumii și vrea să facă mereu ceea ce simte.

„Am abonați care îmi spun că mă iubesc”

 Fotografia interzisă cardiacilor / foto: X (fostul Twitter)
Fotografia interzisă cardiacilor / foto: X (fostul Twitter)

Mă bucur că nu se aștepta nimeni că eu o gândesc cam de un an de zile. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au susținut decizia. Situația este în felul următor. Legat de această platformă, lucrurile sunt greșit înțelese. Lumea are impresia că, fiind o platformă pentru adulți, content-ul este același la toate persoanele.

Fiecare postează ce dorește. Depinde ce vrei să faci și cum te vezi. Eu vreau să explorez fashion-ul, personalitatea mea, un anumit tip de sexualitate. Nu mi-am reprimat nimic niciodată. Știu sigur că anumite lucruri pot stârni controverse, dar nu vreau să îmi trăiesc viața după regulile lumii. Partea financiară contează, însă mai mult decât atât, mă străduiesc ca conținutul pe care îl dau pe acea platformă să fie la un anumit nivel. Eu cred că și pe acea platformă de adulți trebuie făcută performanță.

Am abonați care îmi spun că mă iubesc, lucru care mă bucură. Voi face tot ceea ce doresc eu să fac”, a declarat în urmă cu puțin timp Raluca Bădulescu, la emisiunea „Viața fără filtru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net