Raluca Bădulescu și-a făcut cont de OnlyFans! Imaginile incendiare au uimit internetul. „E un concept provocator”

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu aka „Regina Regească” a decis să împărtășească cu fanii ceea ce doar iubitul mai tinerel cu 20 de ani vede în cuibușorul lor de nebunii! Vedeta a lăsat inhibițiile deoparte și a decis să își deschidă un cont de OnlyFans, acolo unde a postat deja imagini demne de cele mai sexy starlete. Atenție, urmează imagini interzise cardiacilor!

Imaginile care au șocat internatul
Imaginile care au șocat internatul

Raluca Bădulescu și-a făcut cont de OnlyFans!

Excentrică și îndrăzneață, vedeta de televiziune a hotărât că vrea să se expună cât mai mult în ipostaze inedite și în ținute care mai de care mai nonconformiste. Cum rețelele de socializare nu îi mai ajung, jurata de la „Bravo, ai stil!” consideră că locul perfect care nu îi îngrădește libertatea și imaginația este OnlyFans-ul. În paiete, pene, dantelă și latex, Raluca Bădulescu a postat adevărate shooting-uri pe platforma destinată adulților.

Vedeta și-a anunțat deja admiratorii că vor avea prilejul să o vadă în outfituri la modă și sofisticate, pregătind apariții surprinzătoare și pline de personalitate. Iar pentru a le stârni curiozitatea, Raluca Bădulescu a postat pe instagram câteva poze și videoclipuri „fierbinți”. Cel mai recent s-a filmat în ipostaze unui iepuraș Playboy.

Văd această platformă ca pe un loc în care poți să te manifești creativ, liber, să oferi conținut exclusiv și perspective diferite de cele prezentate până acum pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe vedete de renume din afară care postează materiale spectaculoase, behind the scene, exclusivități și ele au fost o inspirație pentru mine. Bineînțeles, este și un business. Deja am realizat câteva lucruri interesante prin care îi voi bucura pe iubitorii de frumos și de modă. E un concept îndrăzneț, provocator, care spune ceva despre femeia puternică și liberă. Vă mulțumesc că mă însoțiți și aici, într-un spațiu nonconformist și creativ”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit WOWbiz.ro.

Cei care însă vor să se bucure de aparițiile neașteptate ale vedetei, trebuie să plătească un abonament lunar! Pentru că, după cum bine știm, exclusivitățile se plătesc!

Iubitul tinerel nu pare deranjat

Pare-se că iubitul Ralucăi nu ar fi deranjat de faptul că toată țara are ocazia să o vadă pe vedetă, cum doar el are șansa. Culmea, recent vedeta de televizune, în vârstă de 49 de ani, spunea că nu exclude să ajungă din nou în fața altarului. Probabil chiar cu Rareș. Raluca l-a întâlnit pe tânăr la puțin timp după divorțul de fostul ei soț, Florin Stamin, iar povestea lor de dragoste a început pe neașteptate.

image

Deși relația lor a fost criticată, legătura dintre Raluca și Rareș pare a fi una foarte serioasă. Deși nu mulți știu, Rareș Grigore este un tânăr medic specializat în anatomie patologică și a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Acesta însă are și o latură artistică pentru că, evident, doar un artist o putea înțelege pe nonconformista Raluca! Bărbatul are un canal de Youtube unde își postează creațiile muzicale. Cei doi pare că se înțeleg de minune și dacă într-adevăr destinul va decide ca cei doi să își unească destinele atunci Cătălin Botezatu îi va crea rochia de mireasă Ralucăi, după cum a declara aceasta că își dorește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net