Raluca Bădulescu, pusă la pământ. Dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta: „Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă...”

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Raluca Bădulescu este o mare fană a modei, dar mai ales a accesoriilor. Nu poate trece neobservată, căci stilul extravagant o reprezintă în totalitate. Desigur, o astfel de garderobă cere câteva sacrificii, pe care jurata „Bravo, ai stil!” le face fără nicio reținere. Este extravagantă și pare că totul merge perfect în viața sa. Totuși, chiar dacă încearcă să se iubească din răsputeri, vedeta are și momente când se simte pusă la pământ de complexele sale. 

Raluca Bădulescu, dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta
Raluca Bădulescu, dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta

Raluca Bădulescu, pusă la pământ. Dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta

Treaba asta cu „Love Yourself” este o chestie nouă, dar eu o ştiu de când eram mică. Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi. Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine”, a spus Raluca Bădulescu pentru Unica.ro.

Cu toate acestea, chiar și diva are momente în care nu se simte bine cu sine și nu vrea să audă de nimeni și nimic. Fashionista a mărturisit că în acele momente are tendința sa se izoleze și nici măcar să nu iasă pe stradă pentru că nu se simte bine în pielea ei. Raluca a mai mărturisit însă că are și ea complexele ei, doar că soluția pentru a trece cu bine peste ele este să le abordeze cu umor și autoironie.

Regina Regească are momentele ei în care vrea să se ascundă sub pat, cu căţeaua în braţe. Atunci Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă, că nu o recunoaşte nimeni. Am complexe, dar dacă ştii cum să acoperi, cum să le aranjezi… să mai ai şi o autoironie”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net