Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă de pantofi. Jurata „Bravo, ai stil!” nu se uită la bani

Cunoscută drept una dintre cele mai excentrice vedete românești, Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată de-a lungul carierei sale prin prisma ținutelor sale. Aceasta nu s-a sfiit să recunoască faptul că este o mare iubitoare de haine, genți, pantofi, ceea ce se și observă cu ochiul liber. Recent, jurata „Bravo, ai stil!” a dezvăluit informații despre impresionanta colecție de pantofi.

Raluca Bădulescu / foto: Social media
Raluca Bădulescu / foto: Social media

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni stilul unic, extravagant al Ralucăi Bădulescu. După ce a slăbit aproximativ 68 de kilograme, vedeta a reușit să își contureze un stil vestimentar care să o reprezinte. 

Raluca Bădulescu se laudă cu un număr impresionant de perechi de pantofi 

Vedeta a declarat recent faptul că deține peste 200 de perechi de pantofi, în diverse modele și culori. Recunoaște că au existat momente în care a vândut sau a donat foarte multe perechi de încălțăminte. 

„Nu am numărat niciodată câte perechi de pantofi am. Am făcut cu Andreea Mantea acum mult timp un interviu cu dressing-ul meu. Cred că sunt peste 200 de perechi, dar asta nu înseamnă că îi și port. Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut.

Am niște prietene foarte bune care au un magazin resale, toate se dau la un preț modest, 50 de lei, și le dau fetelor de acolo. Dacă prind și eu la magazinele vintage haine mișto și mie îmi convine să le prind la un preț bun. Ce dai, aia primești!”, a spus Raluca Bădulescu, pentru Playtech.ro.

Motivul pentru care s-a mutat în chirie 

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a fost nevoită să își împacheteze lucrurile și să se mute cu chirie. Vedeta își renovează casa, așa că o bună bucată de vreme își va căra lucrurile în bagaje, cu toate că nu îi este deloc comod.

„Eu plătesc chirie undeva în zona de Nord, dar eu tot timpul sunt cu geamantanul lângă mine. Mai mut, mai duc, mai aduc. Bine că s-a clarificat, în sfârșit! Situația e in felul următor, eu redecorez de vreo 7 luni de zile locuința mea.

În general, în viață, mă mișc mai greu, iar renovarea asta presupune timp, iar eu acest timp nu prea îl am. Așa că, în fiecare săptămână, plec cu geamantanul după mine, mai mut, mai aduc și tot așa.

Mi-a scris cineva în online că am 3 perechi de pantofi, dar atâția aveam acolo atunci”, a mai dezvăluit Raluca Bădulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net