Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, la testul poligraf. Cât de prietene sunt, de fapt, în realitate

M-ai invidiat vreodată?”. Ilinca Vandici (37 de ani) și Raluca Bădulescu (49 de ani) au făcut dezvăluiri neașteptate la „Testul Poligraf” al lui Selly. Cele două vedete se cunosc de mai bine de 20 de ani și și-au pus la încercare prietenia, aducând în prim-plan curiozitățile pe care le au una despre cealaltă.

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, la „Testul Poligraf” al lui Selly / foto: colaj Instagram
Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, la „Testul Poligraf” al lui Selly / foto: colaj Instagram

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu nu sunt doar colege la Kanal D, ci și bune prietene de mai bine de 20 de ani. Cele două au ajuns de curând la „Testul Poligraf” al lui Selly, unde au aflat lucruri pe care nu le știam una despre cealaltă. Pregătite fiecare cu un set a câte 12 întrebări, au adus în prim-plan curiozitățile pe care le au. Ce secrete au ieșit la iveală?

M-ai mințit vreodată”, a întrebat-o prezentatoarea „Bravo, ai stil!” pe Raluca Bădulescu. Deși jurata aceleiași emisiuni a spus „nu”, se pare că a fost minciună. Ulterior, Ilinca Vandici i-a adresat altă întrebare: „Te-ai folosit de celebritate pentru a scăpa de probleme?”.

„Da, dar nu probleme grave, să se înțeleagă”, a spus Raluca, adăugând că nu reușește să fie la zi cu plata întreținerii, căci își cheltuie toți banii pe haine, accesorii și genți.

Printre altele, prezentatoarea TV a ținut să îi pună o întrebare ceva mai grea: „M-ai invidiat vreodată pentru ceva?”. Preferând să fie sinceră, jurata de la „Bravo, ai stil!” i-a recunoscut că da: „Da, frate, tu știi! Nu ți-am zis?!(...) Eu cum stau la masă, la jurați, și tu pui o rochie de aia fără spate, ai mâinile cu mușchii ăia frumoși, lucrați la sală, se văd zici că sunt șerpi, zici că sunt mâinile lui Madonna”, a răspuns Raluca Bădulescu.  

„Furam de la sora mea, când eram mică”

În ceea ce privește subiectele unde nu se pun de acord, se pare că bărbații din viața Ilincăi Vandici nu au fost mereu pe placul Ralucăi Bădulescu: „Nu mi-a plăcut mie nu știu cine, dar nici nu trebuie să îmi placă mie. Dacă îți place ție, eu sunt fericită pentru tine. Nu trebuie să îmi placă mie de al tău și ție de al meu”.

Ilinca a mai întrebat-o dacă a furat vreodată ceva substanțial, iar Raluca a răspuns: „Am mai pus mâna pe câte un bănuț, când mi-a picat momentul în viață, dar nu din casele altora, ci din casele personale.(...) Furam de la sora mea, când eram mică, din pușculiță”.

Apoi, rolurile s-au inversat. De celaltă parte, când a venit rândul juratei de la „Bravo, ai stil!” să pună întrebări, aceasta a fost curioasă dacă prietena ei a bârfit-o vreodată, iar prezentatoarea TV a răspuns afirmativ, dar a explicat că a făcut-o doar într-un anumit context.

„Mă enervez când stăm din cauza ta”

Da, dar nu la modul ăsta, pe la emisiune.(...) Nu cred că intră la capitolul «bârfe», intră la capitolul «ședință de redacție», în care zicem ce am putea să facem”, a argumentat Ilinca Vandici.

Aceasta a dezvăluit și ce o deranjează cel mai tare la Raluca Bădulescu: „Raluca Bădulescu călătorește, din cauza aerului condiționat, cu maiou, bluză, sacou, geacă, blană, căciulă, eșarfă peste căciulă. Deci ea este, practic, o mumie în avion. Vreau și eu să fac un story, să ne vadă urmăritorii. Nu se poate!

Plecăm în vacanță… durează o oră pe puțin să se ridice și să mergem într-un loc. Eu sunt mega-organizată. (…) Sunt momente în care trebuie să facem și atunci mă enervez când stăm din cauza ta. Dar altfel, nu. Eu te ador așa”.

Ulterior, Raluca Bădulescu și-a întrebat colega: „Ai renunța la prietenia noastră pentru 10 milioane de euro?”. Prietena ei a spus că nu, însă s-a dovedit că este o minciună. De asemenea, Ilinca Vandici a dezvăluit că nu își transforma fața și nu își editează pozele pe care le publică pe rețelele de socializare, doar adaugă un filtru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
edi iordanescu sportpictures1 jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net