Selly, achiziție de sute de mii de euro, după ce a dat lovitura cu „Buzz House”! A făcut pace cu Adrian Elicopter după scandalul monstru de la filmări! „Am fost făcut violator!”

Trai pe vătrai pentru Selly! După ce a dat lovitura cu filmul „Buzz House”, în care a investit 1 milion de euro, vloggerul și-a luat un bolid ultimul răcnet. Cum s-a terminat, până la urmă, scandalul cu Adrian Elicopter de Luptă și Iorga, iscat la filmări?!

La 23 de ani, vloggerul Selly a ajuns milionar! Tocmai ce a produs un film care face ravagii în cinematografe, „Buzz House”, în care s-a laudat că a băgat un milion de euro! 

Selly și-a luat bolid de fițe, deși are încă permisul suspendat 

Ca să sărbătorească succesul fulminant înregistrat cu noua sa producție cinematografică, Selly și-a cumpărat cadou și un bolid de sute de mii de euro, cu care-i face concurență pe străzile Capitalei lui Gigi Becali. 

Mașina a venit chiar zilele acestea tocmai din Suedia, iar Selly și-a angajat și sofer, după ce i-a fost ridicat, recent, permisul de conducere. 

Influencerul s-a mândrit pe rețelele de socializare cu noul său autoturism Maybach, al cărui preț se ridică la 300.000 de euro.

„În sfârșit a venit! Noua mașină”, a scris Selly, pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe imagini cu luxosul bolid.

În martie 2024, Selly a rămas fără permis, după ce a fost surprins de Radar conducând cu 236 de km/h, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Permisul vloggerului  a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

„Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. 

A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. 

Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a declarat Selly, la acel moment. 

 Selly: „Am fost făcut violator!“

Selly este foarte încântat în ce privește noua sa producție cinematografică, „Buzz House”, film realizat în doar 4 luni și în care au jucat mai mulți influenceri și multe vedete din România. Costul final al comediei-horror, lansată recent în cinema, s-a ridicat la un milion de euro. 

Nici bine, însă, nu a fost lansat filmul că în jurul lui s-a iscat, zilele acestea, un scandal imens, care s-a lăsat, în mediul on-line, cu o serie de acuzații grave de hărțuire și chiar de pedofilie. 

Iorga, hărțuită la filmări?! 

Totul a pornit de la Iorga, una dintre tinerele care joacă în „Buzz House”, care a dezvăluit, într-un video postat pe TikTok, că ar fi fost hărțuită sexual de către patronul cabanei, unde ar fi avut loc filmările. Mai mult, Iorga a mai spus că Selly ar fi rămas indiferent la toată tărășenia, acesta fiind numit ulterior „violator” în mediul on line. 

„Sunt lucruri extraordinar de grave. Prejudiciul care mi-a fost adus...nici nu are rost să aducem în discuție. La acest resort, unde noi am stat o săptamană, a fost acest domn care este managerul locului. 

Acest om, în ceea ce o privește pe Iorga, mi s-a părut și mie că și-ar fi dorit să facă sex cu ea. Omul m-a întrebat de ea, că arată foarte bine.

Eu nu am încercat să le fac lor vreo lipeală. Eu știam deja că acest om are <<bucurii>> la ea”, a fost răspunsul lui Selly la acuzațiile Iorgăi.

Ulterior, Selly a mai fost acuzat de Adrian Elicopter de Luptă că ar fi colaborat cu persoane cu o imagine controversată la acest film. Este vorba de scenaristul Radu Ionescu, care ar fi postat mesaje sugestive pentru viol și pedofilie pe rețelele de socializare. Selly a intervenit imediat cu lămuriri în scandalul care a luat proporții impresionante și care risca să-i lezeze grav imaginea.

Selly a făcut pace cu Adrian Elicopter 

Într-un final, Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat. Cei doi au îngropat securea războiului, au dat mâna și au recunoscut că au greșit, în egală măsură. 

„Am decis să punem stop acestui conflict, care a ajuns mult, mult prea departe. S-a ajuns de la o chestie mică la o chestie de foarte mare amploare, în primul rând din cauza orgoliului meu. 

Am pus o chestie de afaceri în aceeași logică cu o chestie personală, care s-a întâmplat.

Este adevărat faptul că Adrian a fost provocat de grupul meu de prieteni și de asta s-a ajuns aici. Ideea cum că el ar fi agresor nu stă în picioare. Și pentru că eu am judecat orgolios la momentul respectiv și cumva nu am fost imparțial, vreau să îmi cer scuze față de tine”, a declarat Selly.

La rândul său, Adrian Elicopter de Luptă a recunoscut că numele lui Selly nu ar fi trebuit să fie niciodată asociat cu imaginea unui pedofil, această acuzație neavând nicio legătură cu influencerul. 

„Eu vreau să îmi cer scuze pentru faptul că Selly a fost asociat cu acțiunile altor persoane și automat lumea l-a făcut pe el violator, pedofil, drogat. 

Lucrurile acestea au fost tratate superficial, au fost un pic scoase din context, pentru că eu nu l-am cunoscut pe omul acesta în felul acesta.

Nu l-am asociat niciodată cu cuvintele spuse anterior și vreau să îmi cer scuze”, a spus Adrian Elicopter de Luptă, într-un video postat pe YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
image
actualitate.net
image
actualitate.net