Isterie la avanpremiera filmului cu influenceri de 1 milion de euro al lui Selly! A dat marea veste: Travis Scott vine la „ Beach Please! 2024”

#Exclusiv Click!

Andrei Șelaru alias Selly (23 de ani) a lansat, luni 22 aprilie, mult-așteptatul film cu influenceri „Buzz House:The Movie”. Vedetele s-au înghesuit ca la urs la avanpremiera, care a avut loc într-un mall bucureștean. La sfârșitul serii, Selly a făcut marele anunț, care a creat pur și simplu isterie în sală: celebrul rapper Travis Scott vine la festivalul „ Beach Please!”, de la Costinești, între 10-14 iulie 2024.

Luni, 22 aprilie, a avut loc avanpremiera poate celui mai așteptat film al momentului „Buzz House:The Movie”. Producţia este o comedie horror și a fost realizată după vestitul show cu influenceri „Buzz House”. Filmul este produs de celebrul vlogger Selly, de Matei Dima - BRomania şi de Ştefan Lucian și s-a lansat în cinematografele din ţară în data de 23 aprilie.

Din distribuţie fac parte influenceri ca: Selly, Erika Isac, Costi Max (din “Haita de acţiune” și “5Gang: Un altfel de Crăciun”) dar şi actori consacrați precum Tania Popa ( „Ana” sau „Poziţia copilului”) sau Gabriel Spahiu ( „Visul”, „Rux”).

Bogdan de la Ploiești a venit la film tot cu Cristina Pucean! S-au împăcat! 

Vedetele, unele dintre ele însoțite de copiii lor, au umplut până la refuz cinematograful dintr-un mall bucureștean, la avanpremieră atmosfera fiind irespirabilă. 

Manelistul Bogdan de la Ploiești și-a făcut apariția alături de iubita Cristina Pucean, cu care s-a împăcat recent. Cei doi tocmai ce au revenit în țară după o vacanță romantică petrecută în Egipt. Selly a făcut furori având-o la braț pe iubita sa, Smaranda, și nu a mai prididit dând interviuri și pozându-se cu fanii.

„Filmul urmăreşte povestea unor influenceri care merg în următorul sezon din <<Buzz House>> la o casă izolată, însă acolo lucrurile încep să ia o turnură stranie. Sunt foarte happy (n.r. fericit) de ce a ieșit”, a spus Selly (Andrei Şelaru), la lansarea filmului, în care își pune mari speranțe. 

Printre vedetele care au venit să vadă filmul cu influenceri s-au mai numărat: Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Corina Bud împreună cu fiul Robin, Roxana Voloșeniuc, Sânziana Buruiană și cele două fetițe ale ei, Iza și Antonia. 

„Selly este preferatul Izei, dar și Bogdan de la Ploiești și Cristina îi plac. La fel, e fană Erika Isac, a ținut neapărat să se pozeze cu ei, cu toți. Iza e pasionată la maxim de film, îi plac TikTok-urile la nebunie”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

„Buzz House:The Movie”, filmul cu influenceri, a avut un buget de 1 milion de euro 

Celebrul vlogger Selly a realizat acest nou proiect cinematografic în doar 4 luni și a anunțat că a investit în el aproximativ un milion de euro.

„Ne-am dat seama că personajele sunt foarte funny, ne-am dat seama că toată dinamica arătată în episoadele show-ului dintre personaje funcționează foarte bine într-un film de tip horror-comedie și ne-am dat seama că există și un interes imens pentru acest film din partea oamenilor. 

Atunci am zis: «Ok, putem face un film în patru luni?». Am ajuns la concluzia că putem.

Noi am alocat un buget mai mic, dar cu tot cu marketing și cu tot cu toate eforturile pe care le facem pe marketing și cu piese, producție, banii pe care îi dăm actorilor, cu tot, oricât de mult am încercat eu să nu se ducă în această cifră… se cam duce la cam un milion de euro.

O să stea foarte mult în cinema, chiar cred că va fi unul dintre filmele de foarte mare succes care se vor lansa anul acesta, dacă nu poate chiar cel mai de succes film atât românesc, cât și internațional”, a mărturisit Selly, pentru Antena Stars.

image

Selly a anunțat că Travis Scott vine la „ Beach Please! 2024” Pe ce sumă colosală va cânta artistul la Costinești? 

La finalul proiecției filmului, Selly a făcut un anunț care i-a ridicat în picioare pe spectatorii din sală. 

Travis Scott, superstarul american al muzicii rap, vine să facă show pentru prima oară în țara noastră la “BEACH, PLEASE! 2024”, festival care se desfășoară la Costinești, între 10 și 14 iulie.

„Travis Scott este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și suntem extrem de onorați să reușim, într-un final, să îl aducem la festivalul nostru. Anul acesta va susține show-uri în doar două locații din Europa: Viena și Costinești. 

Discuțiile cu agenții săi au început încă din septembrie anul trecut. Nu putem dezvălui suma pe care a venit să cânte, însă este una colosală! Este, de departe, cel mai scump artist din line-up-ul nostru!” a declarat Andrei Șelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

Surse din organizarea festivalului au dezvăluit că onorariul celebrului rapper american s-ar învârti în jurul exorbitantei sume de 2,5 milioane de euro. În urmă cu doar câteva zile, Selly susținea că BEACH, PLEASE! 2024” ar costa 8 milioane de euro. 

Deși mai sunt trei luni până la „Beach Please!”, festivalul este deja sold-out. Printre cei care vor evolua pe scena de la Costinești se mai numără: Anitta, Wiz Khalifa, Rich The Kid și Ice Spice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net