Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici (37 de ani) și Raluca Bădulescu (49 de ani) au fost invitate în vlogul „Testul poligraf” al lui Selly, unde au fost puse față în față cu diverse întrebări la care au trebuit să răspundă sincer. În cadrul acestui episod, cele două dive pe care o prietenie de peste 20 de ani, au oferit răspunsuri uimitoare și tranșante, care au lăsat publicul cu gura căscată. Ceva la care nimeni nu se aștepta este faptul că vedeta are datorii la întreținere! Iată „viciul” care a adus-o în așa situație!

Diva Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în așa situație
Diva Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în așa situație

Diva Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în așa situație

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Diva fashionistă care a reușit să slăbească kilograme bune și care a fost parte esențială a show-ului „Bravo! Ai stil” este cunoscută pentru pasiunea sa nebună pentru modă. Numai că, această pasiune s-a transformat într-un adevărat viciu, iar Raluca nu se ferește să mărturisească că își dă majoritatea banilor pe haine și accesorii. Asta a adus-o chiar în situație de a strânge datorii mari la întreținere. 

Întrebată de Ilinca Vandici în timpul vlogului lui Selly dacă i s-a întâmplat vreodată să nu plătească întreținerea pentru că este Raluca Bădulescu, vedeta a răspuns sincer: „Nu, nu plătesc întreținerea din cauză că nu-mi convine s-o plătesc.”

Terminați-vă cu astea. Tot timpul e de luat un pantof, e de luat o gentuță în viață. (…) Nu putem să anulăm întreținerea, lumina, toate cheltuielile astea? Că practic mă deranjează rău la viața omenească. Deci da, eu nu sunt cu întreținerea la zi. Am zis-o și n-o să fiu niciodată cu întreținerea la zi, ca să se știe. Pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea”, a spus Raluca Bădulescu. Aceasta a dezvăluit că are chiar și unele piese de solecție!

Am niște sacouri… am un sacou pe care l-a purtat Michael Jackson, am zis că îi fac vitrină. Când eram în lockdown (n.r. carantină) m-a întrebat Florin, fostul meu soț: ”Se duce omenirea asta, ce o să facem, o să mâncăm nasturii de la sacoul lui Michael Jackson? Tu te-ai gândit că ar fi trebuit să faci și tu o investiție?” A trecut situația (n.r. pandemia) și m-am mai gândit că o să văd eu cum o să fac lucrurile cu cap. Eu am fost disperată după haine toată viața, cred că de când eram mică, de când mergeam în casă cu pantofii mamei, purtam mărgelele bunicii. Aș da toți banii pe haine, oricând”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net