Imagini rare cu Dida Drăgan, în România. Solista, o prezență distinsă, și la 75 de ani

Ultima actualizare:

Dida Drăgan a fost explozivă pe scenă și discretă cu viața privată. Îndrăgita solistă, în vârstă de 75 de ani, se află în România, asta după ce, în ultima vreme, a locuit mai mult în Elveția, la sora ei. Dida Drăgan s-a luptat și cu probleme de sănătate, și cu probleme financiare, dar nu s-a lăsat doborâtă. Uite cum arată acum marea doamnă a cântecului românesc!

Dida Drăgan
Dida Drăgan

Dida Drăgan, supranumită "vocea de flacără" a cântecului românesc, este o prezență rară la evenimentele mondene, la emisiuni, dar și pe străzile din București. Așa că orice fotografie cu marea solistă este o bucurie. Luna trecută, fotoreporterii Click! au surprins imagini rare cu artista prin oraș, însoțită de șoferul ei, care are și rol de bodyguard, iar zilele acestea solista a fost filmată în București și de publicația Spynews.ro, semn că șederea ei în România este stabilă. 

Imagini cu Dida Drăgan surprinse de Click! luna trecută

Citește și: Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu au copil cu acelaşi bărbat. Unde s-au întâlnit recent marile rivale

Cu celebra beretă pe cap, accesoriu care a devenit, parcă, marcă înregistrată Dida Drăgan, interpreta șlagărului "Deschideți poarta soarelui" a fost recunoscută ușor, căci fizionomia ei este inconfundabilă. Pentru cea mai recentă ieșire în oraș (foto jos), solista a mai renunțat însă la culorile închise, optând pentru o bluză verde, un cardigan negru și jeanși. De data aceasta și-a acoperit privirea pătrunzătoare cu ochelari fumurii.

Dida Drăgan, probleme financiare și de sănătate

Dida Drăgan nu a fost scutită de necazuri, despre care însă a preferat să nu facă facă prea mare tam-tam în presă. Problemele au apărut pentru ea în 2005, după ce a făcut un credit bancar în valoare de 500.000 de euro. Artista şi-a deschis două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar. Criza financiară i-a dat planurile peste cap, afacerile nu au mers, iar veniturile au început săscadă, astfel încât plata creditului a devenit imposibilă. Din nefericire, interpreta a pierdut procesul cu băncile, iar în 2016 instanţa a decis ca artista să achite băncii suma de 437.408 lei.

Dar nici cu sănătatea nu a stat mai bine îndrăgita artistă. Timp de mai bine de un deceniu, Dida Drăgan s-a luptat cu o boală nemiloasă, pe care a reușit, din fericire, să o învingă. În 2019 a apărut în emisiunea lui Fuego, cu zâmbetul pe buze.

Dida Drăgan: "Am vrut să îmi iau viața de mai multe ori"

Dida Drăgan nu s-a ferit să recunoască faptul că a fost doborâtă de probleme, de-a lungul timpului, și că depresia a făcut-o să aibă gânduri negre.

Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela».

Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu. Am stat 9 luni întinsă în pat, iar Dumnezeu mi-a făcut onoarea de a avea un copil după 15 ani. L-am obţinut foarte greu. Mergeam la biserică şi întrebam, «Doamne, ce o să fac, pe ce cale să o iau?». Depinde şi cât eşti de tare…”, a mărturisit Dida Drăgan în 2010 pentru Antena 1, la scurt timp după ce Mădălina Manole şi-a luat viaţa.

Dida Drăgan, în tinerețe
Dida Drăgan, în tinerețe

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net