Dida Drăgan nu mai iese din casă fără bodyguard. Imagini rare cu artista

Ultima actualizare:

Dida Drăgan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a fost surprinsă alături de șoferul său, ce ține loc și de bodyguard.

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg

Dida Drăgan, o prezență rară pe străzile din București, a fost surprinsă, la ultima ninsoare din Capitală, de fotoreporterii Click, în timp ce era însoțită de șoferul său, ce poate ține loc, fără probleme, și de bodyguard.

image

Artista în vârstă de 75 de ani, era îmbrăcată, așa cum și-a obișnuit fanii, în haine negre. Îndrăgita cântăreață a fost văzută ieșind de la sediul TVR, după care a fost condusă de șofer, acasă.

image

Acesta a avut grijă de cunoscuta interpretă și s-a asigurat că nu va păți nimic. Șoferul Didei Drăgan a însoțit-o pe aceasta până la ușa vilei pe care era cât pe ce să o piardă.

image

Momente grele pentru cântăreață 

Dida Drăgan, una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească, a ajuns să trăiască un coșmar din cauza datoriilor pe care le avea si pe care nu le mai putea plăti.

Citește și Cele mai şocante poveşti de amor din comunism. 6 idile cu vedete din Epoca de Aur 

După o carieră de succes, actrita s-a retras din lumina reflectoarelor și a continuat să își câstige existența de pe urma job-ului pe care îl avea la TVR, unde făcea parte din Consiliul de Administrație, însă câștigul financiar nu era de ajuns.

Citește și Silvia Dumitrescu: «Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan». Adevărul despre «triunghiul amoros» 

Dida Drăgan a recunoscut ca s-a gândit la sinucidere din cauza datoriilor, însă a reușit să se remonteze, fără să vorbească vreodată de problemele ei în public.

Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost usor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeti candela». Mergeam la biserica, e adevărat”, a afirmat Dida Dragan, potrivit Wowbiz.

Dida Drăgan este o interpretă apreciată în România, ce are o carieră de 40 de ani și care continuă, în prezent, să își încânte publicul cu baladele sale rock.

Are un palmares impresionant de premii și trofee și s-a făcut remarcată atât în România, cât și în străinătate. A cântat alături de nume notorii din industria muzicală pe cele mai mari scene ale lumii, iar talentul și timbrul său special i-au conferit denumirea de "vocea de flacără" a rock-ului românesc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net