VIDEO ADDA s-a transformat în Dida Drăgan la «Te cunosc de undeva» și a oferit cel mai emoționant moment al serii

Ultima actualizare:

    ADDA a adus pe scena Te cunosc de undeva un moment foarte emoționant
ADDA a adus pe scena Te cunosc de undeva un moment foarte emoționant

ADDA s-a transformat în Dida Drăgan, o voce de aur a muzicii românești, și a oferit cel mai emoționant moment în gala a șaptea Te Cunosc de Undeva, cu interpretarea piesei ''Deschideți poarta soarelui''.

Un membru al juriului a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul performance-ului. ADDA a primit ce și-a dorit. După nenumărate transformări excentrice, precum Lady Gaga sau Pitbull, artista a cântat balada mult așteptată. Dida Drăgan a fost personajul pe care ADDA l-a îmbrățișat și căruia i-a făcut cinste pe scena Te Cunosc de Undeva.

ADDA a interpretat-o pe Dida Drăgan la «Te cunosc de undeva»

ADDA a fost foarte emoționată pe durata interpretării și s-a putut observa cu ușurință că a cântat cu tot sufletul. 

ADDA a avut o presiune imensă pe umeri, știind că cineva are așteptări mari de la ea. Ozana Barabancea a pregătit-o intens pentru acest moment.

''Nu are voie să greșească, din respect pentru doamna Dida Drăgan!'', a spus Ozana la repetiții.

Din păcate pentru ADDA, ediția a fost câțtigată aseară de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o excelentă transformare în Azucar Moreno. 

Cea de-a şaptea ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de cuplul Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu fetele de la Azucar Moreno, o transformare energică, pe placul juraţilor. Tot debordant de energie a fost şi momentul Cătălinei Grama – Jojo, cu transformarea ei în Anda Călugăreanu, în vreme ce Toto a mai bifat un travesti, Tita Bărbulescu. În continuare, Tavi Clonda i-a uimit pe toţi cu energia lui, cu un heavy metal de la Metallica, în vreme ce Liviu şi Andrei au avut mari bătăi de cap cu personajele lor - o albaneză senzuală şi un rapper franco-algerian - Dhurata Dora & Soolking. Misiunea Addei a fost foarte grea de această dată, artista transformându-se în Dida Drăgan, în vreme ce lui AMI ruleta i-a adus un personaj basarabean – Misha Miller. Monica şi Marcel au încheiat gala cu o transformare în Diana Matei şi Aurelian Temişan.

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al cuplului Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, care şi-au adjudecat premiul celei de-a şaptea gale. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net