Silvia Dumitrescu: «Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan». Adevărul despre «triunghiul amoros»

Ultima actualizare:
Dida Drăgan şi  Florin Ochescu s-au  iubit zece ani
Dida Drăgan şi Florin Ochescu s-au iubit zece ani

„Triunghiul amoros” Dida Drăgan – Florin Ochescu – Silvia Dumitrescu ţine de ani buni prima pagină. Două cântăreţe de muzică uşoară şi un chitarist. Dida i-a fost iubită, Silvia i-a devenit soţie. Fiecare i-a făcut câte un fiu. Unii o compătimesc pe Dida şi o învinovăţesc pe Silvia. Exclusiv pentru Click!, Silvia Dumitrescu dezvăluie adevărul.

Silvia şi Dida s-au revăzut recent la aniversarea lui Ovidiu Komornik, iar pozele lor de la acelaşi chef au făcut furori pe Internet. Sătulă să mai fie arătată cu degetul, Silvia Dumitrescu (59 de ani) ne-a povestit despre relaţia dintre ele: „N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!”. 

«Cu Dida sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată»

Ea susţine că nu i-a furat Didei  Drăgan (72 de ani) iubitul, pe Florin Ochescu (66 de ani): ”Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”. 

Cântăreaţa mai susţine că Dida nu locuieşte în Elveţia: ”Nici vorbă, trăieşte în Bucureşti. Copilul a făcut doi-trei ani de facultate în Elveţia, după care a revenit acasă. Când l-am cunoscut pe Florin, Ţiţi (porecla lui Florin jr – fiul Didei şi al lui Florin– n.r.) avea 9 sau 10 ani şi stăteam împreună în casă, ne jucam, mergea cu noi la mare, la munte şi unde aveam cântări. În fiecare duminică, mâncam la părinţii mei. Deci el e parte din familie înainte să apară Ţipi (porecla lui Iulian – fiul Silviei şi al lui Florin– n.r.). Îl iubesc pe Ţiţi şi el pe mine şi avem o relaţie frumoasă. Eu şi Florin eram logodiţi, iar Dida ne lăsa copilul să mergem cu el în vacanţe. Ea nu a fost niciodată cu noi în vacanţă pentru că nu şi-a dorit, nu că aş fi avut eu ceva împotrivă. Sunt o tipă familistă, iar muzica a picat pe locul al doilea, după fiu şi soţ. Deci totul e bine”.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net