Împăcarea momentului! Florin Vasilică, din nou în relaţii bune cu mama sa: „A venit la mine cu un tort!”

#Exclusiv Click!

Florin (39 de ani), fiul regretatului artist de muzică populară, Liviu Vasilică a îngropat securea războiului cu mama sa, Florina, după ani de zile în care s-au certat și nu și-au vorbit! Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț de muzică populară ne-a declarat că și-a petrecut ziua onomastică alături de familie iar printre persoanele prezente a fost și mama sa care a venit cu un tort cadou pentru el.

Au trecut 17 ani de când celebrul cântăreț de muzică populară, Liviu Vasilică și-a luat adio de la viață, la vârsta de 54 de ani, pe 19 octombrie 2004, din cauza unei ciroze care i-a măcinat organismul și i-a curmat viața. Pentru că a muncit de mic zi și noapte, regretatul artist de muzică populară a lăsat în urma lui multe melodii frumoase. Fapt pentru care fiul său, Florin dar și soția lui, au pornit, un întreg scandal din cauză că femeia a refuzat, după moartea tatălui său, să îi cedeze ultimele piese pe care Liviu Vasilică nu a mai apucat să le finalizeze, înainte să moară.

Însă, timpul a trecut și lucrurile s-au mai liniștit se pare între cei doi pentru că Florin Vasilică ne-a mărturisit că, în ultima perioadă, are o relație foarte bună cu femeia care i-a dat viață.

„Mi-am petrecut ziua onomastică, acasă cu familia! Mai ales că a fost și ziua fiului meu, pe care îl cheamă Florin, dar și a mamei mele, Florina. Am fost cu toții împreună. Am profitat că nu am avut cântare și am stat în liniște cu cei dragi.

Mama a venit și ea pe la mine pentru că noi, acum, nu mai suntem certați, suntem în relații foarte ok, am mai lăsat de la mine, am renunțat la acele lucruri care ne separau, și acum este totul bine. Eu cu mama stăm la o distanță de trei minute, așa că ajungem foarte repede, unul la altul. Ea de ziua mea onomastică (de Florii – n. r.) mi-a adus un tort cadou, dar vreau să îți zic că eu nu sunt cu zilele de naștere. Eu ultima dată, ziua de naștere, mi-am făcut-o la vârsta de 18 ani. Atât! Însă, a fost frumos”, a declarat Florin Vasilică pentru Click!

Scandal după moartea lui Liviu Vasilică

Invitat într-o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani, Florin Vasilică, explica unei tări întregi de la ce a pornit întreg scandalul dintre el și femeia care i-a dat viață.

 „Eu i-am cerut mamei mele să-mi cedeze acele piese, ea mi-a promis că da. Eu i-am jurat tatălui meu că nu o să-l dau uitării. Eu nu-mi doresc bani de pe urma lui Liviu Vasilică, eu vreau să-i duc muzica mai departe. Mama mea a înregistrat numele tatălui mei la OSIM și l-a pus într-un sertar. Eu vreau să fac un festival care să se numească „Liviu Vasilică”, dar nu pot fără acordul ei. Eu am încercat de fiecare dată să las de la mine și nu vreau să o dau în judecată”, declara Florin Vasilică în 2013, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Click! spune

Liviu Vasilică a iubit cântecul și portul popular încă de mic, fiind foarte încântat de artista Maria Tănase, ale cărei melodii le asculta cu mare atenție la radio.

Pasiunea pe care o avea regretatul cântăreț de muzică populară l-a determinat să adune costume populare autentice teleormănene ajungând, în doar câțiva ani, la o bogată colecție care se află în prezent în patrimoniul Ansamblului de Cântece și Dansuri „Burnasul” din Alexandria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net