În ce loc de vis au fugit Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, de Paște! Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au petrecut anul acesta un Paște de poveste, alături de mai mulți artiști în Maramureș. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au lăsat în urmă definitiv ultimele probleme din cuplu. 

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au decis să-și mai dea o șansă după ultimele scandaluri care au zdruncinat cât se poate de serios cuplul lor. 

Cert este că acum cei doi sunt din nou îndrăgostiți ca în prima zi, se înțeleg de minune și formează un cuplu cât se poate de fericit. 

Oana și Alex au petrecut un Paște de vis în Maramureș 

De Paște, Oana și Alex s-au întors la tradiții și au ales să petreacă sfintele sărbători în Maramureș, plai de poveste. 

Au mers acolo alături de alți artiști, precum Laurette Attindehou, Dianna Rotaru din Republica Moldova, la invitația impresarului Rareș Bota, care i-a găzduit la cabana lui din comuna Cernești. 
Vedetele au fost ținute ca-n puf, plimbate prin ținutul de poveste din Maramureș și tratate cu bucate și băuturi tradiționale, specifice sărbătorii de Paște. 

„Am petrecut câteva zile minunate alături cu toții, la mine la cabană. I-am tratat cu băuturi  speciale făcute chiar de mine, cocozată, afinată  și zmeurată, dar și cu mâncăruri tradiționale românești, numai produse bio, naturale de la mine de acasă din Maramureș”, ne-a spus impresarul Rareș Bota, care este originar din Maramureș, fiind și soțul frumoasei soliste din Republica Moldova, Dianna Rotaru. 

Artiștii au participat mai apoi și la un eveniment organizat pentru tineretul din comună, alături de primarul localității Mircea Deac. Printre cei prezenți la eveniment s-a aflat și Cristi Balaj, fost arbitru de fotbal și șeful Federației Naționale Antidoping.

„Mircea Deac, primarul comunei Cernești ne-a invitat pe toți la eveniment și noi l-am susținut. El a organizat meciurile de fotbal între sate și o masă de Paște bogată pentru cetățeni”, ne-a mai spus Rareș Bota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net