În ce relații a rămas Antonio Passarelli cu Dan Bittman! Celebrul bucătar italian a rupt tăcerea

#Exclusiv Click!

Timpul trece, dar amintirile și prieteniile frumoase nu se sting niciodată! Asta putem să spunem despre Antonio Passarelli și Dan Bittman (62 de ani) ce au avut o colaborare de nota zece în cadrul show-ului „Danutz S.R.L.”, (TVR1). Chiar dacă au trecut aproape 13 ani de când s-a încheiat proiectul de televiziune cei doi încă mai păstrează legătura, ne-a mărturisit celebrul bucătar din Italia.

„Cu Dan mă întâlnesc foarte des. Ultima dată m-am întâlnit cu el la Crăciun. Atunci când ne vedem este o reală plăcere pentru amândoi: glumim, stăm de povești, ne mai amintim de vremurile în care am lucrat împreună. Din punctul meu de vedere emisiunea la care am lucrat împreună și astăzi ar avea un succes incredibil pe post. Și acum mă oprește lumea pe stradă să facă poze cu mine și îmi spune de emisiune. A fost un proiect foarte frumos și curat. Dacă ar fi după mine eu și în seara asta aș reveni pe post cu acel proiect pentru că era un proiect tare frumos și plăcut care s-a încheiat în vara lui 2011 – 2012”, a declarat Antonio Passarelli pentru Click!

Din ce își câștigă existența?

Antonio Passarelli ne-a dezvăluit și din ce își câștigă pâinea, în prezent, de când nu mai apare pe micile ecrane:

„Eu predau tainele bucătăriei și pregătesc intens persoanele care sunt pasionate de acest domeniu și vor să îl aprofundeze mai mult. Nu sunt un trainer amator, fac asta de 15 ani ca și activitate, am cursuri de specialitate, totul fac ca la carte”.

Antonio Passarelli, un bucătar credincios

Celebrul bucătar din Italia, mărturisea pentru Click!, în urmă cu ceva timp, ce importanță aparte au Sărbătorile Pascale pentru el:

„Pentru mine, de când mă ştiu, Paştele este o zi de credinţă şi dacă nu merg la biserică vorbesc cu Cel de Sus, de unde mă aflu. Am noroc că are acoperire mare. Ziua de Paşte (duminică) este o zi cu o masă bogată, fiecare o face cum doreşte, dar luni toată lumea respectă tradiţia şi merge la iarbă verde sau la mare, să sărbătorească Pasquetta. Din meniu nu poate lipsi o omletă, Frittata Pasqualina, care are de toate în ea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net