În plastic e fantastic! Surorile Bambi au împreună 10 operații estetice

Lansate în showbiz acum 16 ani, fetele de la “Bambi” au devenit femei sexy, care s-au împrietenit bine cu bisturiul. Luni, Raluca Tănase a făcut o nouă operaţie estetică, de data aceasta la nas. Însumând intervenţiile ei cu cele ale surorii Denisa, obţinem nu mai puţin de 10 şi un cost ameţitor: 13.250 de euro.

Raluca (31 de ani) şi Denisa Tănase (29 de ani) au crescut împreună în faţa camerelor de luat vederi şi au ştiut mereu să se reinventeze atunci când nu le-a mai plăcut ce le-a arătat oglinda. Cel mai recent exemplu e cel al Ralucăi, cea care şi-a operat nasul pe 12 septembrie. 

“Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Luni am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie. Acum (n.r. - ieri) sunt foarte ok, puţin vânătă la ochi, şi am senzaţia că nu pot respira. Dar e normal după intervenţie”, ne-a povestit, în exclusivitate, Raluca.

Click! a aflat şi părerea doctorului care a operat-o pe Raluca. „Nivelul durerii e minim, rămân doar coloraţii şi edeme discrete. După scoaterea pansamentelor de pe nas se poate machia, iar rezultatele finale se pot observa după 3-6 luni”, ne-a declarat doctorul estetician Călin Doboş.

După această operaţie, Raluca şi-a egalat sora mai mică la numărul intervenţiilor estetice chirurgicale şi nonchirurgicale: 10, fără să punem la socoteală tatuajele cosmetice. În 2009, fetele şi-au pus silicoane, după care şi-au tatuat sprâncenele şi şi-au mărit buzele, apelând la injecţii cu acid hialuronic. Ambele şi-au estompat ridurile cu “terapia vampir”, adică şi-au injectat în faţă bioplasmă obţinută din sânge propriu.

În 2014, Denisa şi-a făcut şi ea rinoplastie, iar anul trecut şi-a reparat o problemă mai veche la nivelul buzelor. Când avea 19 ani, ea şi-a injectat bioalcamid, substanţă retrasă ulterior de pe piaţă, şi care cu trecerea timpului a migrat inestetic până spre nas. În 2015, după două alte intervenţii, medicul Călin Doboş a reuşit să  o scape de substanţa nenorocită şi, implicit, de “boticul” de răţuşcă.

Aşa arătau înainte să se opereze

Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, Bambi a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au lansat şi primul lor album, numit „Bileţele de dragoste”. Dacă în carieră au reuşit mereu să se menţină în prim-plan, în dragoste nu au prea avut noroc. Raluca Tănase s-a iubit cu fostul fotbalist Nicolae Mitea, cu afaceristul Răzvan Ispas, iar sora ei, Denisa, are la activ un divorţ, în 2015, de medicul Cornel Brotac. Au fost căsătoriţi 4 ani. Poate şi de aceea au început să pună accent mai mult pe aspectul fizic şi să redevină de nerecunoscut după ce s-au „tunat”.

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif