Inna se aude într-un serial Netflix cu piesa ”Discoteka”

Ultima actualizare:

Inna și Minnelli au dat lovitura după ce piesa lor, ”Discoteka”, a fost folosită pentru coloana sonoră a unui serial Netflix. Este vorba despre un episod din serialul SF "In from the Cold" / ”În slujba trecutului”.

INNA  WHITE7732 jpg

Încă o veste bună pentru Inna și Minnelli, cele două artiste de la Global Records. Piesa celor două, "Discoteka", a fost folosită pentru un episod din serialul SF “In from the Cold” / ”În slujba trecutului”, aflat în top 5 pe Netflix România.

În episodul trei al serialului, într-o scenă plasată într-un club exclusivist, plin de lumini și decoruri extravagante, se aude piesa celor două artiste românce, Minelli și INNA. Ce loc mai bun să asculți “Discoteka”? Odată cu folosirea ei în serial, piesa și-a croit drum către un public nou, iar acum se regăsește pe locul 44 în topul Dance Shazam USA.

Melodia “Discoteka” nu este însă străină de succes. În anul lansării, în 2020, a fost pe locul 4 ca difuzări pe radio în Elveția și pe locul 1 în topurile Dance de acolo. Videoclipul piesei are peste 7 milioane de vizionări și 5,4 milioane de ascultări pe platformele de streaming.

Piesele Innei au lipici la producătorii de filme de la Hollywood

Inna a lansat mai multe hit-uri de-a lungul timpului, iar unele dintre piesele ei au fost folosite drept coloană sonoră pentru mai multe filme de la Hollywood. „Cola Song” a fost prima piesă a Innei care a fost folosită într-un film, în anul 2015, în pelicula „Spy”, în care joacă Jude Law şi Melissa McCartty. În acelaşi an, melodia „Good Time” apare pe coloana sonoră a filmului „Pitch Perfect 2”.    

Și alți artiști români au piese în filme de la Hollywood

Muzica românească a ajuns şi la Hollwood. Mai mulţi muzicieni au ajuns peste hotare cu piesele lor, unele dintre acestea fiind folosite în producţii de cinema cu buget mare.

După ce au lucrat cu Inna, românii Marcel Botezan și Sebastian Barac au compus o piesă cântată de Nicki Minaj și Nick Jonas, care se numește “Bom Bidi Bom” și care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”.

Și fostul component al trupei „O-Zone” a ajuns la Hollywood cu piesele sale. Astfel, Dan Bălan are nu mai puţin de opt melodii care au fost folosite în filme sau seriale. Prima piesă folosită pentru un film a fost „Live Your Life”, pentru „The Hangover” – „Marea mahmureală”, în 2009. Aceeaşi melodie s-a mai auzit în 2010 la o emisiune a lui Jimmy Fallon, iar apoi în 2015, în comedia „Daddy’s Home”, cu Will Farrell şi Mark Whalberg în rolurile principale.

Următoarea piesă care a făcut furori a fost “Chica Bomb”, la Video Music Awards, în 2010. Apoi, aceeaşi piesă s-a auzit pe coloana sonoră a unui episod „SGU: Stargate Universe”, în 2011. În acelaşi an a apărut şi în filmul de desene animate „Happy Feet 2”. Iar în 2016, piesa a apărut şi pe colona sonoră a filmului „It's Only the End of the World”, în care joacă Vincent Cassel şi Marion Cotillard.

Alexandra Stan are milioane de fani în lume şi datorită pieselor care au ajuns pe coloana sonoră a filmelor de la Hollywood. În 2011, „Mr. Saxobeat” a ajuns pe coloana sonoră a unui episod din serialul „Made în Chelsea”. Apoi, pe aceeaşi piesă s-a dansat în emisiunea “Dancing with the Stars”, în 2012. În 2014, Alexandra a cântat piesa "Sóc forta" în emisiunea “La Marató de Tv3”, dar aceeaşi piesă a fost folosită şi în documentarul “Ritmes del cor”.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net