Instagram vs realitate! O vloggeri╚Ť─â a ar─âtat ce trucuri folose╚Öte pentru imaginea ┬źperfect─â┬╗

17 ianuarie 2022

S─â spunem c─â ceea ce vedem pe internet nu reprezint─â, cel mai adesea, realitatea, a devenit deja o fraz─â cli╚Öeic─â ├«n zilele noastre. O t├ón─âr─â a avut curajul s─â se expun─â complet natural─â pe internet ╚Öi s─â dezv─âluie trucurile care se folosesc ├«n mediul virtual pentru crearea unei imagini ÔÇ×perfecteÔÇŁ.

sara poze editate deschidere jpg

A╚Öa cum e ╚Öi normal, cu to╚Ťii ne dorim ca profilurile noastre de pe re╚Ťelele de socializare s─â oglindeasc─â doar p─âr╚Ťile frumoase ale vie╚Ťii, dar ╚Öi ale propriei persoane, acoperind ÔÇ×imperfec╚ŤiunileÔÇŁ cu filtre ╚Öi public├ónd numai lucrurile care ne avantajeaz─â.

Cum arat─â pozele needitate vs cele editate

Aceast─â lume ÔÇ×perfect─âÔÇŁ a ajuns ├«ns─â s─â creeze at├ót de mult r─âu, ├«n special pentru cei care credeau ╚Öi cred ├«n continuare c─â reprezint─â o realitate, ├«nc├ót ├«n special cei tineri ╚Öi fragili ajung s─â se compare cu vedete care au trecut prin opera╚Ťii estetice ╚Öi multe alte interven╚Ťii pentru a ar─âta ca ├«n prezent. 

De la un punct ├«ncolo ├«ns─â, pe unii a ├«nceput s─â-i deranjeze aceast─â perfec╚Ťiune ├«nchipuit─â ├«nc├ót ace╚Ötia au trecut ├«n extrema cealalt─â ╚Öi au decis s─â ├«╚Öi arate pe internet ╚Öi p─âr╚Ťile mai pu╚Ťin ÔÇ×apreciabileÔÇŁ(pentru c─â ne ├«nv├órtim ├«n jurul unui buton de ÔÇ×likeÔÇŁ, adic─â a unei aprecieri din partea altei persoane).

Astfel, nefiind prima care ├«ncearc─â acest nou trend, o vloggeri╚Ť─â din Finlanda a ar─âtat pe contul ei de Instagram c├ót de u╚Öor pot fi manipulate imaginile de pe re╚Ťelele de socializare. ╚śi aici nu vorbim doar despre programe de editat ╚Öi de ├«nfrumuse╚Ťat, ci pur ╚Öi simplu de arta de a poza. Cel mai frecvent sunt folosite aplica╚Ťii care sl─âbesc ╚Öi sub╚Ťiaz─â, m─âresc ochii sau ridic─â pome╚Ťii, ├«ns─â ╚Öi unele pozi╚Ťii ale corpului ├«i pot avantaja pe cei care sunt fotografia╚Ťi.

Sara Puhto promoveaz─â corpurile naturale

T├ón─âra Sara Puhto a ar─âtat cum publica imagini ├«n care ap─ârea cu corpul tonifiat ╚Öi abdomenul plat, iar imediat dup─â, c├ónd ├«╚Öi schimba pozi╚Ťia, ap─ârea ├«n cadru exact a╚Öa cum arat─â ├«n realitate: cu c├ó╚Ťiva col─âcei ╚Öi un look care per total nu o face s─â fie precum un model, s─â spunem. Prin aceast─â demonstra╚Ťie, t├ón─âra a ├«nt├órit ideea c─â ╚Öi modul ├«n care pozezi conteaz─â enorm, unghiurile juc├ónd un rol important. 

stanga
dreapta
sara poze editate 5 jpg
sara poze editate2 jpg
sara poze editate1 jpg
sara poze editate4 jpg
sara poze editate3 jpg

De asemenea, aceasta a explicat c─â a ├«nv─â╚Ťat, de-a lungul timpului, c├óteva trucuri despre modul ├«n care s─â se ├«mbrace sau s─â se comporte ├«n fa╚Ťa camerei pentru a reda pozele ÔÇ×perfecteÔÇŁ, pe care le folosea atunci c├ónd se fotografia. 

Sara a publicat mai multe imagini editate ╚Öi needitate, pentru a ar─âta diferen╚Ťele majore care exist─â ├«ntre acestea. De acum, dac─â vede╚Ťi o piele f─âr─â niciun por sau ni╚Öte ochi extrem de sclipitori, s─â ave╚Ťi ├«n vedere c─â pozele respective sunt, cel mai probabil, alterate. 

├Än prezent ├«ns─â, Sara a dep─â╚Öit acea etap─â ╚Öi sus╚Ťine frumuse╚Ťea ├«n toate formele ei ╚Öi promoveaz─â acceptarea realit─â╚Ťii propriului corp. Exper╚Ťii spun ├«ns─â c─â motivul pentru care cu to╚Ťii accept─âm realitatea ÔÇ×fardat─âÔÇŁ a re╚Ťelelor de socializare este c─â utilizatorii nu caut─â adev─ârul pe aceste site-uri, ci pur ╚Öi simplu intr─â pentru a se relaxa.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg